Позитивне реакције јавности

Прљава, подмукла брутална кампања коју данима, преко РТРС-а и требињских дворских портала, против моје породице воде недостојни Григорије Дурић и Лаки Лучиано Петровић, даје потпуно супротан ефекат од оног који су идејни творци очекивали. То потврђују бројна реаговања и коментари људи на порталима и друштвеним мрежама, у којима без изузетка сви читаоци осуђују прљаву кампању и неосноване нападе на моју породице.                                                                                                                                

Тако на страницама „РТРС-а“, „Требиње 059“ „Требињеданас“, „Девети јануар“ или „Срцем за Српску“ спонзорисани наручени текстови и напади на породицу имају свега по пар „лајкова“ ботова и страначких војника СНСД-а, док са друге стране апсолутно сви коментари оштро осуђују нечасну и прљаву кампању.  Иако плаћа казне због непрофесионалног рада, РТРС и даље наставља да шири неистине и преноси текстове чији аутор је непознат јавности.                                                                                     

Реакције читалаца, који без изузетка критикују приземну пропаганду Фабрике мржње, лажи и зла звану РТРС, као и осталих режимских медија, показују да се ближи тачка преокрета, да се народ све више буди и престаје да насједа на  лажи, подвале, преваре и лажни патриотизам које пласира режим и његови „медији“.

                                                                             

Најболесније у свему је што монструми промовишу текстове насловима „Ужасно“, „Ко је патриота и новинар Вукановић“, „Истине које сазнајемо о Небојши Вукановићу нас и даље шокирају“, иако се у самим текстовима ниједном ријечи  на било који начин не доводим у било какав негативан контекст, већ се лажима и подметањима покушава дискредитовати мој стриц. За разлику од режимских страница, на мој блогу и страници може се видјети стотине позитивних реакција читалаца и десетине хиљада читања текстова, којима реагујем на прљаву кампању. Иако су ресурси и моћ медија апсолутно неупоредиви и неравноправни, сасвим је извјесно да ће истина побиједити, и да ћу успјети да разбијем и демаскирам све лажи и подметања Кербера Михаиловића и његових ментора, јер бој не бије свијетло оружје, већ бој бије срце у јунака.                                                                                  

Но све је ово за нешто добро, јер подла прљава кампања показује са једне стране сву немоћ и страх њених креатора, те скида маску са њиховог прљавог лица, и показује колико су зли, подмукли, бескрупулозни, јадни и биједни упркос милионима марака које су отели од поробљеног народа.

 

Небојша Вукановић