palpal

Pozitivne reakcije javnosti

Prljava, podmukla brutalna kampanja koju danima, preko RTRS-a i trebinjskih dvorskih portala, protiv moje porodice vode nedostojni Grigorije Durić i Laki Lučiano Petrović, daje potpuno suprotan efekat od onog koji su idejni tvorci očekivali. To potvrđuju brojna reagovanja i komentari ljudi na portalima i društvenim mrežama, u kojima bez izuzetka svi čitaoci osuđuju prljavu kampanju i neosnovane napade na moju porodice.                                                                                                                                

Tako na stranicama „RTRS-a“, „Trebinje 059“ „Trebinjedanas“, „Deveti januar“ ili „Srcem za Srpsku“ sponzorisani naručeni tekstovi i napadi na porodicu imaju svega po par „lajkova“ botova i stranačkih vojnika SNSD-a, dok sa druge strane apsolutno svi komentari oštro osuđuju nečasnu i prljavu kampanju.  Iako plaća kazne zbog neprofesionalnog rada, RTRS i dalje nastavlja da širi neistine i prenosi tekstove čiji autor je nepoznat javnosti.                                                                                     

Reakcije čitalaca, koji bez izuzetka kritikuju prizemnu propagandu Fabrike mržnje, laži i zla zvanu RTRS, kao i ostalih režimskih medija, pokazuju da se bliži tačka preokreta, da se narod sve više budi i prestaje da nasjeda na  laži, podvale, prevare i lažni patriotizam koje plasira režim i njegovi „mediji“.

                                                                             

Najbolesnije u svemu je što monstrumi promovišu tekstove naslovima „Užasno“, „Ko je patriota i novinar Vukanović“, „Istine koje saznajemo o Nebojši Vukanoviću nas i dalje šokiraju“, iako se u samim tekstovima nijednom riječi  na bilo koji način ne dovodim u bilo kakav negativan kontekst, već se lažima i podmetanjima pokušava diskreditovati moj stric. Za razliku od režimskih stranica, na moj blogu i stranici može se vidjeti stotine pozitivnih reakcija čitalaca i desetine hiljada čitanja tekstova, kojima reagujem na prljavu kampanju. Iako su resursi i moć medija apsolutno neuporedivi i neravnopravni, sasvim je izvjesno da će istina pobijediti, i da ću uspjeti da razbijem i demaskiram sve laži i podmetanja Kerbera Mihailovića i njegovih mentora, jer boj ne bije svijetlo oružje, već boj bije srce u junaka.                                                                                  

No sve je ovo za nešto dobro, jer podla prljava kampanja pokazuje sa jedne strane svu nemoć i strah njenih kreatora, te skida masku sa njihovog prljavog lica, i pokazuje koliko su zli, podmukli, beskrupulozni, jadni i bijedni uprkos milionima maraka koje su oteli od porobljenog naroda.

 

Nebojša Vukanović