Потврђене информације за Осмицу и диплому

Како сам и објавио прије неколико дана, данас је потврђено да први босански „удбаш“ и директор Обавјештајно-безбједносне агенције БиХ Осман Мехмедагић звани Осмица има лажну диплому бањалучког УПС-а. Дворски медији су тек данас објавили информацију да је Инспекторат Српске и просветна инспекција наложила „ректору“ Универзитета за пословне студије, извјесном Радовану Клинцову, да због бројних неправилности поништи спорну „диплому“ и то Рјешење објави у Службеном гласнику. Додик је имао раније ову информацију, али је није желио објавити у својим режимским медијима како не би нарушио преговоре и Споразум са Бакиром и СДА, иако је раније Осмица био честа мета бруталних напада РТРС-у.

Веома је чудна и занимљива информација, о којој дворски медији ћуте, да се тјелохранитељ Алије Изетбеговића приликом „уписа“ на „факултет“ УПС изјаснио као Хрват! Тако  бар показују документи и формулари које је Осмица попунио 15.9.2005. године, а остаје питање да ли је на тај начин желио да прикрије трагове свог високог образовања или је нешто друго у питању!? По свему судећи имам јачу „Службу“ и информације од ОСЕ и Осмице, што је туга и узрок пропасти, јер да Службе и институције штите државу не би се догодила оваква анархија.

Ових дана је потврђена тачност информације коју сам прије мјесец дана објавио, те на сједници Народне  скупштине Српске питао премијера Вишковића зашто Шуме Српске бацају 17,5 милиона КМ на софтвере Проинтеру а послују са милионским губитцима. Батагон се повукао, Ђокићу се спрема смјена, устукнуо је и Џакулa, након серије документованих текстова, којима сам оборио све његове тврдње те демаскирао штетни намјештени посао, не смије да стави потпис на изнајмљивање терминала Перићу… Режим се уништава и руши истином, која се стално потврђује, и нека буде борба непрестана до коначне побједе и ослобађања заробљене државе и институција.

 

Небојша Вукановић