palpal

Potvrđene informacije za Osmicu i diplomu

Kako sam i objavio prije nekoliko dana, danas je potvrđeno da prvi bosanski „udbaš“ i direktor Obavještajno-bezbjednosne agencije BiH Osman Mehmedagić zvani Osmica ima lažnu diplomu banjalučkog UPS-a. Dvorski mediji su tek danas objavili informaciju da je Inspektorat Srpske i prosvetna inspekcija naložila „rektoru“ Univerziteta za poslovne studije, izvjesnom Radovanu Klincovu, da zbog brojnih nepravilnosti poništi spornu „diplomu“ i to Rješenje objavi u Službenom glasniku. Dodik je imao ranije ovu informaciju, ali je nije želio objaviti u svojim režimskim medijima kako ne bi narušio pregovore i Sporazum sa Bakirom i SDA, iako je ranije Osmica bio česta meta brutalnih napada RTRS-u.

Veoma je čudna i zanimljiva informacija, o kojoj dvorski mediji ćute, da se tjelohranitelj Alije Izetbegovića prilikom „upisa“ na „fakultet“ UPS izjasnio kao Hrvat! Tako  bar pokazuju dokumenti i formulari koje je Osmica popunio 15.9.2005. godine, a ostaje pitanje da li je na taj način želio da prikrije tragove svog visokog obrazovanja ili je nešto drugo u pitanju!? Po svemu sudeći imam jaču „Službu“ i informacije od OSE i Osmice, što je tuga i uzrok propasti, jer da Službe i institucije štite državu ne bi se dogodila ovakva anarhija.

Ovih dana je potvrđena tačnost informacije koju sam prije mjesec dana objavio, te na sjednici Narodne  skupštine Srpske pitao premijera Viškovića zašto Šume Srpske bacaju 17,5 miliona KM na softvere Prointeru a posluju sa milionskim gubitcima. Batagon se povukao, Đokiću se sprema smjena, ustuknuo je i Džakula, nakon serije dokumentovanih tekstova, kojima sam oborio sve njegove tvrdnje te demaskirao štetni namješteni posao, ne smije da stavi potpis na iznajmljivanje terminala Periću… Režim se uništava i ruši istinom, koja se stalno potvrđuje, i neka bude borba neprestana do konačne pobjede i oslobađanja zarobljene države i institucija.

 

Nebojša Vukanović