Потврђене најаве и смјене у Власеници

Најаве о којима сам прије неколико дана писао, о смјени директорице Шумског газдинства Бирач у Власеници Тање Николић и именовању Горана Ђурића су потврђене њеним данашњим уклањањем са функције на сједници Надзорног одбора Шума Српске. Локални каубој и пресуђени отмичар Мићо Краљевић, начелник општине Власеница, успио је из другог покушаја у свом науму да преузме контролу над шумским газдинством, смијени Николићку, која је релативно коректно водила јавно предузеће и пословала позитивно, за разлику од већине газдинстава у Шумама Српске која послују у минусу.

Краљевић је лани за директора покушао поставити свог братића, али је преврат пропао под притиском јавности. Сада је план успио, захваљујући подршци Вишковића и Додика, а као што сам и најавио, за директора је поставио своју вјерну марионету Горана Ђурића, који је до сада обављао функцију предсједника Скупштине општине Власеница.

Нема сумње да ће врло брзо Шумско газдинство Бирач из Власенице бити опустошено, јер гдје Мићо Краљевић дође ту грана не ниче, а остаје да се види да ли ће се неко од радника побунити или ће чекати да почну каснити плате па да онда почну да се буне!

Опширније у прилогу Дневника БН телевизије…