Поруке са славе СДС-а

Данас сам на Палама, а поподне и у Фочи, био гост на централној прослави Петровдана, апостола Светог Петра и Павла, крсне славе Српске демократске странке.  СДС је настао 1990. године као покрет српског народа у БиХ и политичка је организација која је имала кључну улогу у стварању Републике Српске.

Времена су се промијенила, и данас је кључна борба за опстанак народа на овим просторима, живот у слободи достојан човјека, правна држава и владавина права, ослобађање заробљених институција, а за то је неопходно срушити режим и ослободити се окова Мафије.

Без СДС-а је немогуће срушити зло и мафију која се надвила над нама и окупирала Републику Српску, и очекујем да након унутрашњих избора и бројних превирања нови предсједник СДС-а Мирко Шаровић прегрупише снаге и крене у нову борбу против зла оличеног у режиму једног човјека, а да СДС буде кључни фактор и окупи све здраве снаге, дисиденте и слободне људе у један широки фронт. Уколико ускоро не скинемо зло и јарам са врата, све што је великом жртвом створено биће уништено, као последица невиђене пљачке и похлепе. Новом предсједнику СДС-а Мирку Шаровићу желим пуно успјеха у раду,  и да понови резултате са избора из 2000. и 2002. године.

 

Небојша Вукановић