Пологош је и 2013. преламао због бораца

Вјерујем да већина Требињаца није изненађена одлуком Зорана Пологоша да поново „преломи“ и постане „самостални“ посланик, јер је то до сада урадио више пута, и сваки пут је то лицемјерно покушао да оправда неискреним залагањем „за права бораца, инвалида и борачке популације“.

Већ дуже времена се знало, а на то сам и указивао, да је Пологош направио договор са Луком, да је аутомобилима ХЕТ-а и Електропривреде РС ишао на сједнице Народне скупштине Републике Српске у Бањалуку, и да је Лука само чекао погодан моменат када ће свог пулена да активира. Јасно је да ће Пологош прво прикривено, а потом отворено бити члан Клуба СНСД-а, а преламање на дан Скупштине народа у Требињу је јасан доказ да је Лука наредио када Пологош треба да се активира, зада снажан ударац и обзнани нови, али сигурно не и последњи заокрет.

Искрено највећи кривац за све су Херцеговци, прије свега грађани Требиња, који су без икаквих залагања, резултата идеја и ставова упорно давали повјерење Пологошу на опозиционој листи, упркос чињеници да је прво напустио СДС, па ДП, НДП и на крају ПДП, док су са друге стране понизили моју Листу и изразито угледне, морално и интелектуалне супериорне интелектуалце  попут др Ерића, др Ашкрабе, др Самарџића, др Шијаковића, др Милана Милотића и осталих  угледних универзитетских професора које сам 2014. окупоио на својој Листи и на које сам јако поносан.

Јасно је да Пологош, Ћебеџија, Бубало, Шпец и многи не би дошли у прилику да преламају и тргују да није било мене и локалних избора 2012, јер ни прије ни послије тога НДП није освојио ниједан мандат. Нажалост многи који су на мени и забијању ножа у леђа добили добре послове и уносне тендере сада су угледни грађани Требиња.

Иако сам остао досљедан свим својим политичким ставовима и убјеђењима и никада нисам био члан ниједне политичке странке, требињски новинари и већина Херцеговаца од мене су направили најнеморалнију особу и највећег издајника и Бакировца водећи против мене бесмислену прљаву кампању јер сам почетком 2015. прихватио позив да будем савјетник Младену Босићу у ПД ПС БиХ, иако сви они знају да су за мене у Требињу и Херцеговини сва врата била затворена, и да сам уз тоне просутог ђубрета отјеран из града као пас.

Упркос бројним увредама, одбацивању, понижењима, поразима, неразумјевању и издајама, и даље се свакодневно борим против система и неправде, иако многи сматрају да је борба узалудна. Поражен је само онај који се предао, и увјерен сам да ће напокон Херцеговци да се пробуде и престану да насједају на јефтине популистичке подвале својих окупатора.

И на крају требамо се присјетити како је говорио Заратустра, пардон  Пологош те 2013. године..