Polako počinju pripreme za izbore

Ekipa se polako počela okupljati, a u toku su pripreme za zvaničan početak kampanje Za pravdu i red – liste Nebojše Vukanovića u Trebinju. Ostaje se vjerno tradiciji i konceptu vođenju korektne i nenametljive kampanje, bez bilo kakvog pritiska na građane, sigurnih glasova, ucjena, pritiska, obećanja ili bilo kakvog prošenja glasova ili oblika političke korupcije. Kampanja će biti skromna, sa vrlo malim novcima i resursima, ali vrlo efikasna i uspješna jer boj ne bije svijetlo oružje već srce u junaka.

Do sada smo pokazali da imamo jasnu viziju i program razvoja Trebinja, koji je postao opšte prihvaćen od svih, spremnost za borbu za opštu stvar, kolektivne interese, prava radnika i građana, pravdu, red i disciplinu, profesionalizaciju i depolitizaciju institucija, smjenu generacija i promjenu nakaradnog sistema.

Nimalo ne sumnjamo da Trebinjci neće prepoznati i cijeniti našu iskrenost, dosljednost i istrajnost, i da će se mnogi iznenaditi rezultatom i brojem mandata Za pravdu i red – Liste Nebojše Vukanovića. Ključno je svakako da Ilija Stanković bude novi gradonačelnik Trebinja kako bi se ideje i ciljevi mogli sprovesti u djelo. Veoma je važna podrška Trebinjaca, prije svega mladih ljudi. Od ključnog značaja je da se korektnim posmatračima na svim mjestima obezbjedi regularnost izbora i spriječi krađa, a svi koji žele mogu se prijaviti da budu posmatrači i čuvaju kutije.

   Možete nas kontaktirati preko društvenih mreža i na mail nebojsa.vukanovic79@gmail.com

Neka bude što biti ne može, neka bude borba neprestana, do konačne pobjede!

 

Nebojša Vukanović