Подршка Додику од Вучића, удбаша и режимских пудлица

Историја се на Балкану понавља за свега неколико мјесеци, што показује и понашање Вучића, режимских медија, лажних аналитичара и плаћеника из Београда који поново уочи протест Групе Правда за Давида трују јавност измишљотинама о обојеним револуцијама. Југослав Петрушић, Шешељ, Анђелковић,Аднан и остали Вучићеви пијуни и Додикове синекуре данима преко Марића, Хепи и Пинк телевизије спинују јавност како запад тобоже преко случаја „Давид Драгичевић“ руши Додика, пружајући тако подршку окупатору институција Републике Српске. ФУЈ, то је све што се може режи о лажовима и плаћеницима који деценијама трују и уништавају свој народ.

Да је запад желио да сруши Додика, не би му ММФ давао у кризним тренутцима стотине милиона долара, пружао подршку, толерисао насиље,  подизање тензија и криминал без граница какав није виђен на овим просторима. Невјероватно је да већ пола године уочи сваког већег протеста стари сарадници УДБЕ понављају своје спинове и лажи, и да годинама причају теорије завјере а да се никад ништа није догодило јер се и у Србији и Републици Српскок налазе слуге запада које су западне силее довел на власт како би адиле у њиховом интересу.

И док синекуре трују власт, синоћ нам стижу сјајне слике из Београда, а десетине хиљада људи који протествују против Вучића и шизогеног режима. Србија се умирити не може, а надам се да ће талас народног незадовољства уздрмати режим и накарадни систем. Упркос спиновима режимских медија очекујем да се велики број људи вечерас окупи на Тргу у Бањалуци, и што је најважније, да све прође у миру без инцидената, достојанствено као и сваки пут до сада, јер требамо показати грађанску свијест и одговорност како бахата власт не би радила шта хоће.

 

Небојша Вукановић