Почело крпљење језера на Јахорини

Милорад Додик је нажалост побиједио на Палама, иако је његова капитална инвестиција вриједна 11 милиона марака, вјештачко језеро на Јахорини, процурила и исцурила за мање од мјесец дана од свечаног отварања. Наиме фамозно језеро које треба да акумулира воду за вјештачко освјежавања стаза за скијање током зимске сезоне на Јахорини, градили су без тендера Елек и остали дворски неимари, без адекватног стручног надзора, ревидираног пројекта и потребних референци, па је за свега пар дана из језера кроз рупу исцурила преко милион литара воде.

Чим сам објавио вијест да се језеро празни, локална туристичка организација и режимске структуре су устврдиле како се ради о тестирању испуштања воде, као да је језеро вјештачко сателит. Ако лаже коза не лаже рог. Фотографије багера и радова на крпљење језера јасно показују да је вода исцурила због лоше изведених радова.

Представа са језером послужила је за прање и извлачење буџетских средстава те предизборне представе за лаковјерне. Нажалост народ као риба упорно се хвата за исту удицу, и суицидна подршка грађана истока Српске, који је Додик опљачкао, распродао, раселио и вратио вијек уназад, масовна продаја и гласање  за унуку усташког сатника и њеног ментора, представља једну од највећих срамота и понижења у нашој националној историји.

Небојша Вукановић