Почела кампања са слоганом ДО КОНАЧНЕ ПОБЈЕДЕ

Јутрос је званично почела кампања за локалне изборе, а кандидат за градоначелника Требиња Илија Станковић кампању је почео паљењем свијећа погинулим борцима Требињске бригаде у Саборном храму Преображења Господњег у Требињу. Илија има подршку СДС-а, За правду и ред – листе Небојше Вукановића, ПДП-а и Херцеговачког народног покрета, чији су представници јутрос били са Илијом на формалном почетку кампање.

За правду и ред – листа Небојше Вукановића кампању почиње са слоганом ДО КОНАЧНЕ ПОБЈЕДЕ, циљ је да се раскину стеге и окови, да истинска слобода и живот достојан човјека свим грађанима, а осим у Требињу листа има кандидате за одборнике и у Гацку. Прва трибина је вечерас у Засаду, и биће на отвореном испред просторија Мјесне заједнице, изнад пута према Мостаћима, јер су јуче градске власти, после 5 дана чекања, одговориле негативно на наш Захтјев да се просторије мјесних заједница не могу користити због пандемије корона вируса. Све смо већ имали прилику да видимолани када су затворили врата и искључили расвјету у Горици уочи скупа кандидата опозиције Саше Борјана, али никакве опструкције и подметања неће нас зауставити на путу до циља, а то је слободно Требиње!

Трудићемо се да водимо пристојну и скромну кампању, као и раније, без било каквог притиска на грађане, који би требали да се слободно изјашњавају а не под притиском, уцјенама, ситним поклонима и корупцијом, и да пристојном, искреном и фер кампањом постављамо нове стандарде. Ми смо препознатљиви као искрени заштитници обесправљених и сиротиње, борци за правду и ред, и сигурни смо да ће то грађани препознати и дати подршку. Важно је да Илија Станковић буде нови градоначелник Требиња, а За правду и ред – листа Небојше Вукановића јак Клуб одборника у Скупштини града Требиња, како би се направио заокрет у функционисању локалне администрације.

Нека буде борба непрестана, ДО КОНАЧНЕ ПОБЈЕДЕ и видимо се вечерас у Засаду.

 

Небојша Вукановић