palpal

Počela kampanja sa sloganom DO KONAČNE POBJEDE

Jutros je zvanično počela kampanja za lokalne izbore, a kandidat za gradonačelnika Trebinja Ilija Stanković kampanju je počeo paljenjem svijeća poginulim borcima Trebinjske brigade u Sabornom hramu Preobraženja Gospodnjeg u Trebinju. Ilija ima podršku SDS-a, Za pravdu i red – liste Nebojše Vukanovića, PDP-a i Hercegovačkog narodnog pokreta, čiji su predstavnici jutros bili sa Ilijom na formalnom početku kampanje.

Za pravdu i red – lista Nebojše Vukanovića kampanju počinje sa sloganom DO KONAČNE POBJEDE, cilj je da se raskinu stege i okovi, da istinska sloboda i život dostojan čovjeka svim građanima, a osim u Trebinju lista ima kandidate za odbornike i u Gacku. Prva tribina je večeras u Zasadu, i biće na otvorenom ispred prostorija Mjesne zajednice, iznad puta prema Mostaćima, jer su juče gradske vlasti, posle 5 dana čekanja, odgovorile negativno na naš Zahtjev da se prostorije mjesnih zajednica ne mogu koristiti zbog pandemije korona virusa. Sve smo već imali priliku da vidimolani kada su zatvorili vrata i isključili rasvjetu u Gorici uoči skupa kandidata opozicije Saše Borjana, ali nikakve opstrukcije i podmetanja neće nas zaustaviti na putu do cilja, a to je slobodno Trebinje!

Trudićemo se da vodimo pristojnu i skromnu kampanju, kao i ranije, bez bilo kakvog pritiska na građane, koji bi trebali da se slobodno izjašnjavaju a ne pod pritiskom, ucjenama, sitnim poklonima i korupcijom, i da pristojnom, iskrenom i fer kampanjom postavljamo nove standarde. Mi smo prepoznatljivi kao iskreni zaštitnici obespravljenih i sirotinje, borci za pravdu i red, i sigurni smo da će to građani prepoznati i dati podršku. Važno je da Ilija Stanković bude novi gradonačelnik Trebinja, a Za pravdu i red – lista Nebojše Vukanovića jak Klub odbornika u Skupštini grada Trebinja, kako bi se napravio zaokret u funkcionisanju lokalne administracije.

Neka bude borba neprestana, DO KONAČNE POBJEDE i vidimo se večeras u Zasadu.

 

Nebojša Vukanović