Писма из Власенице..

Стигло ми је писмо једног грађанима Власенице, који је забринут да ће нестручни радови на Тржном центру уништити пут, па писмо преносим у цјелости како би се извођач радова, надзор и инвеститор уозбиљили и спрјечила већа штета.

 

Већ неколико дана у путном појасу магистралног пута М-19.2 на стационажи 0+150 са десне стране изводе се радови којима инвеститор, извођач и надзор показују да немају ни школе ни памети! Пут је „кренуо“ и ускоро ће бити потпуно уништен на тој локацији.

Молим Вас обавијестите Техничку службу и Службу Заштите да што прије спријече овај јавашлук. Слиједе огромне штете на трупу пута, које ће се `сломити` на ЈП Путевима тј. по џеповима свих грађана?

Незналице из СЕКТЕ су одговорне. Довозили па сад одвозе исту земљу, из шупљег у празно. Магистар киднапер обилази и контролише радове а све плаћа ЈП Путеви РС кроз Зимско одржавање. Зиме ове зиме уопште и нема а ситуције су ко да смо у Сибиру!?!

 

Граду се тржни центар Тропик, а јавна је тајна да је објекат у стварном власништву Ненада Нешића, наравно не на његовом имену званично већ преко повезаних лица, и да ће га издавати под закуп `Тропику`.

Инвеститор Несић, а радови извођачу, Зворникпутевима, плаћају увећаним ситуацијама за чисћење снијега на путевима на области 7 и реконструкцију пута М-19. Исти криминал је  на објекту студентско-ђачког дома. Паре дониране од Србије и Вучића давно су покрадене (750.000 евра), а објекат је требао бити завршен још прошле године. Сада су тек стигли до прве етазе а поново радове плаћају ЈП Путеви РС. Извођац поново „Зворник-путеви“. За овај лоповлук се прича у народу  да је већина пара завршила код Додика и Вучића, а један мањи дио  код магистра киднапера Миће Kраљевића.

И нова полицијска станица у Власеници се прави у аранзману са Зворникпутевима а плаћања преко измишљених радова на одржавању путева.

Ватрогасни Дом је посебан бисер у коме нема гарађа за ватрогасна возила. Још су у згради полиције која се напушта, зврјаце празна а боља је и већа од ове нове што магистар прави.

Пред почетак ових муљаза изврсена је И замјена надзорног органа из ЈП Путева. Доведен је кадар из Братунца (ДНС) да све потписује.

А ово сто раде је права катастрофа. Прво довозе хиљаде кубика материјала па онда испод тога копају темељне јаме. Наравно све је клизнуло, повукло и дио магистралног пута. Наредних дана тек се оцекује хаварија на путу.

Објави ово и помози ако можеш како би се предуприједила велика штета.

Један од преосталих становника Власенице