Pisanje i Demanti Đorđa Bjelakovića

Nakon što sam objavio video prilog o stanju u HET-u, te između ostalog upitao čelnike ovog javnog preduzeća koliko novaca su uplatili na račun Herceg televizije, a radi se o cifri većoj od 30 000 maraka bez PDV-a, ne na privatni račun direktora Herceg TV hadžije Đorđa Hadži Bjelakovića, te ko je vozio automobile HET-a koji su uništeni u sudarima prošle i ove godine, na širem području Lastve, kako vozilima HET-a upravljaju osobe koje nisu zaposlene u HET-u, prigodnim pismom, koje po običaju prenosim u cjelosti, javio mi se uvaženi direktor Herceg TV Hadži Đorđe Bjelaković. Logično da posle udesa neće zvati policiju i praviti zapisnik, nažalost u sudaru vozilom HET-a povrijeđen je radnik Herceg televizije Milićević. Lani su podmetnuli nekog drugog da je vozio službeni automobil HET-a, ali neće ni radnici HET-a još dugo da ćute, neko će javno da progovori o kriminalu, haosu i anarhiji.

Baš mi je žao što sa jednim ovakvim intelektualcem i uglednim gospodinom neću imati čast i priliku da popijem kaficu, jer bi me Đorđije kaže pozvao na kafu da nisam snimio video kolumnu, ali šta da se radi. Valjda se popravim da se Đorđije ponovo odobrovolji, a njegovo zanimljivo pismo i riječnik najbolje govore zašto je postavljen za direktora Herceg televizije i zašto Luka u njega ima povjerenja!

Demanti Đorđa Bjelakovića, alijas F. Dončića prenosim u cjelosti.

Bjelaković Đorđe 

Ustanička b.b.

Trebinje 89101

 

N/R Nebojša Vukanović

Urednik i vlasnik  bloga www.nebojsavukanovic.info

 

Demanti

 

Zahtjev za ispravkom teksta u skladu sa zakonom o zaštiti od klevete.

 

Na neprofesionalan način juče si 29.04.2020. godine na tvom blogu na web adresi: http://nebojsavukanovic.info/gdje-bacate-novce-pitanja-za-upravu-het-a/  objavio tekst i iznio veliku količinu neistina ili ti laži na moj račun.

Ono što radiš Nebojša Vukanoviću već dugi niz godina protiv mene i moje porodice, je vrhunac neprofesionalizma, propagande, primitivizma i beščašća. Pokušavaš preko svog bloga da budeš kako ti kažeš nekakav „korektor društva“. Smiješan si, lažeš ko’ malo dijete, radiš na samo promociji i skupljaš jeftine političke poene.

Ovaj tekst koji si objavio i video snimio, po objektivnom shvatanju morala ima uvrjedljiv karakter, vrijeđa čast, ugled i dostojanstvo mene i moje porodice.

Krajnje je nečasno i neljudski pričati da sam prije par dana imao udes u Lastvi, neko je negdje to čuo juče slušajući tvoje laži pa pozvao moje roditelje da pita kako sam?! Pa su mi roditelji zbog tebe doživili šok i veoma se prepali, srami se, stare i nemoćne ljude ovako prepadaš. Za tvoju informaciju, vidim da brineš, Bogu hvala ja sam odlično, zdrav i nikad u boljoj formi.

Tražim od tebe Nebojša Vukanoviću, da ukloniš vijest sa tvog portaloida, izostaviš me iz svog videa, tražim da ovaj demant objaviš u cijelosti bez prepravki i dodavanja na portalu kog uređuješ i kog si vlasnik na adresi www.nebojsavukanovic.info

* Tražim od tebe da objaviš ovaj demant jer ću u suprotnom da podnesem tužbu protiv tebe.

Nisam imao udes sa „Škodom Oktaviom“ takođe nisam imao udes sa „Škodom  SuperB“. Imaš uviđaj u stanici policije od udesa sa „Škodom SuperB“, pa vidi ko je upravljao sa istom. Na moj račun nikada pa ni u februaru, martu i aprilu Het –  nije prebacivao nikakav novac. 

Medijski linč koji vršiš nečasno i nepošteno prema meni i prema nekoliko ljudi je krajnje bezobrazan i podal.

Još jednom želim da izrazim gađenje i prezir prema svima lažima, podvalama i podmetanjima koje  svakodnevno pišeš protiv mene na svom portaloidu.

U nekoliko navrata sam mislio da te pozovem na kafu i sok, da me posjetiš u Herceg televiziji, da me pitaš sve šta te interesuje, o Herceg televiziji i o meni, a da ti ja dam odgovore, da ne lupetaš ovakve neistine. Ali nisi dostojan kafe samnom, čovjek koji napada patrijarha – crkvu, vladike – crkvu, predsjednike,  premijere i druge neistomišljenike nije dostojan da bude u mom društvu. Ako se nekada popraviš možda ti dam šansu, ljudski je praštati.

Mnogo neistinih tekstova si napisao i u njima pomenuo mene, bilo mi je priznajem često smiješno, ali počeo si da prelaziš sve granice i pišeš-pričaš neistine, da sam te tužio za svaki tekst koji si napisao o meni, možda bih sada bio suvlasnik „Škode“ u Češkoj republici. Ali evo sada ću da počnem, sav novac koji dobijem tužbama protiv tebe ću da doniram socijalno ugroženim licima i uvijek da ti javim kod koga je i koliko novca završilo. Ipak je to bio tvoj novac, ali si ga izgubio, nije lijepo pričati neistine!

Za kraj još nešto, SRAM TE BILO!

*Rok za objavu demanta je 7 dana od danas , u koliko ne postupiš po ovome, još jednom napominjem, zatražiću pravdu za mene i porodicu putem nadležnih institucija.

 

Đorđe Bjelaković

Trebinje 30.4.2020. godine.