Осврт на формирање странке ХНП Родољуба Драшковића

Какве су амбиције и намјере Родољуба Драшковића, да ли жели да тргује и кроз политику штити своје и интересе своје компаније или му је стало до заокрета у политици и Херцеговини?

Да ли ће Драшковић и његова партија на предстојећим локалним изборима у Херцеговини више штете нанијети и користи нанијети власти или опозицији? Да ли ће кнез имати свог кандидата за градоначелника?

Да ли би Родољуб у политици био превртљив као његов брат Вук, или ће имати принципјелне политичке ставове?

Град Требиње не треба да води представник крупног капитала, јер би подредио све интересима крупног капитала, већ треба да води представник „обичног“ народа који ће заступати интересе огромне већине грађана, који вапе за слободи, правим и животом достојног човјека у 21-ом вијеку!

Свака част Драшковићу за привредне активности, пројекте и запошљавање Херцеговаца, мада би плате могле бити веће, али не требају најбогатији да буду на челу државе и баве се политиком, а привреду, економију, политику, медије и цркву треба раздвојити да не зависе једни од других, направити слободно и отворено друштво једнаких могућности за све.

Опширније у видео колумни…