Оспесивно-компулзивни синдром на РТРС-у?

Челни људи и уредници РТРС-а, прије свега главни и одговорни уредник Информативног програма Синиша Михаиловић, толико су опсједнути Небојшом Вукановићем, мојим радом, наступима и писањем, да често помислим да болују од Опсесивно-компулсивног синдрома (ОКП). Људи који пате од овог менталног поремећаја имају незгодне опсесије, узнемирујуће мисли и страх од неке појаве, предмета или особе, чије се слике непрекидно понављају пред очима и опсједају им ум. Компулзије су учестали ритуали и понашања које особа са ОКП синдромом мора извршити како би се ослободила страха који узрокује опсесија, и тако доживјела олакшања. Тако нпр. особе са опсесивно-компулсивним синдромом ако имају страх од бактерија, вируса, инфекције или неке заразне болести упорно перу руке и чисте све око себе како би се умириле и ослободиле оспесије, мислећи да су непрекидним прањем уништили вирусе, узрочнике страха.                                                                                    

Очито да челници РТРС-а имају снажну опсесију и велики страх од мог писања, које их као снајпер погађа у ахилове пете, па компулсивно сваки дан у информативним емисијама и сајту РТРС-а понављају бесмислене текстове и нападе на мене како  да би се тренутно олакшали и ослободили страха. Најгоре у свему је што шкрабање Синише М. и осталих кербера режима често нема апсолутно никакве везе са мојим текстом који им је послужио као неки повод да ме нападну. Тако су уочи Васкрса објавили ударни текст како је Небојша Вукановић издајник и непријатељ, не само напаћеног српства већ васколиког хришћанства, јер сам на Велики петак објавио фотографије Одлуке Уставног суда Републике Српске? Не знам да ли Синиша М. сматра да је сама пресуда Уставног суда РС бласфемична, јер иако сам се баш потрудио и у више пута прочитао ономо-њихов текст, није ми било јасно због чега је сајт РТРС-а дочекао највећи хришћански празник Васкрс са првом ударном вијешћу из Српске  „Како је Небојша Вукановић честитао Велики петак Херцеговцима“?                                                                          

Само пар након тога Синиша М. је поново правио компулзије као наводну реакцију на мој текст у коме сам исмијавао требињског Крцуна Луку Петровића и лажног малог Тита Милорада Побачаја Додика, који својим јефтиним представама, демагогијом и популизмом покушавају замаштракати очи народу и Херцеговцима. Опсесивни и уплашени Синиша М, и његов брат по црном перу и мастилу Ђорђе Б, градски службеник и директор лукине Херцег телевизије, у својим компулзијама су пронашли некакве фесове, баклаве, синије, Бакиров атак на Вучића, па чак и обнову Отоманског царства? Неупућени ће помислити да сам ја неки нови султан Мехмед освајач који креће из Цариграда да покори и потурчи Требиње и Српску!                                                                                        

Користити јавни сервис за приватне обрачуне и лијечење фрустрација није до сада на овим просторима радио нико, а вјерујем да се више никада и неће на челу неке медијске куће скупити већа група улизица, незналица, полтрона, лицемјера, превараната, лажова, коцкара, криминалаца..  Поремећаји и девијације челника РТРС-а су толико срозали и уништили Јавни сервис Републике Српске, да многи озбиљније доживљавају скечеве „буксоваца“ и „надреалиста“ него прилоге и пискарања режимских синекура које излазе из Фабрике мржње, лажи и зла. Све буде и прође, па ваљда се напокон и РТРС ускоро очисти од недостојних и нечастивих, и поново постане истински Јавни сервис грађана Српске, а не батина у рукама Режима и Мафије.

Бојим се само ако Синишу и остале и даље буде снажно држао опсесивно-компулсивни синдром да ћу ускоро на РТРС угрозити неприкосновеног Додика,  јер се све чешће иза мене као споредна вијест појављује на својој телевизији, а тиме би и функције обољелих биле доведене у питање, јер Шеф не дозвољава да га било ко угрози и претекне, па макар то било и по прљавој негативној кампањи!

 

Небојша Вукановић