palpal

Opštini i Radio Bileći isključena struja!

Umjesto snažne Bileće, koju su obećali Miljan, Dodik, Radovan i SNSD, ovo malo hercegovačko mjestašce i formalno tone u potpuni mrak i beznađe.  To potvrđuje i informacija koju sam dobio jutros da su radnici Elektro-hercegovine, zbog velikih dugova i neplaćenih računa, isključili jutros napajanje električnom energijom opštini Bileća, njenim javnim ustanovama i Radio Bileći, zbog čega je jutros prekinuto emitovanje programa.

Zaposleni će tako danas ranije da odu kući jer nemaju uslova za rad, a pitanje je šta ko inače radi u pretrpanoj  administraciji, u kojoj vri kao u košnici od kadrova koje je uhljebila Partija. Bileća je pred bankrotom jer je budžet prazan i pred kolapsom, plate kasne, doprinosi se ne uplaćuju i pitanje je samo dana kada će sve da pukne kao naduvani mjehur, kao posledica teških godina unutrašnje okupacije,  anarhije, propasti, pljačke, vladavine potonjih i najgorih, godina koje su pojeli skakavci.

Ružno je kako smo nisko pali, ali i kako Hercegovci nijemo posmatraju svoju propast i nestajanje. Svaki komentar je suvišan, i umjesto opširnog pisanja, Hercegovci bi trebali da se zapitaju gdje sve ovo vodi i kakav nas ishod čeka, jer nije kriv (samo) Miljan već i oni koji su ga doveli i dva puta dali povjerenje, prodajući sebe, porodicu i budućnost svoje djece za nekoliko hladnih ćevapa i krigli toplog piva pod šatorima …

 

 

Nebojša Vukanović