palpal

Опсесија и фарисеји

Преносим у цјелости сјајан текст Бојана Милићевића, који се осврнуо на опсесију и параноје ген-сека владајуће Партије Луке Петровића.

Да ли је могуће да генсек Партије, квасац фарисејски, Лука Петровић, скоро сваки дан пише нешто о Вукану, а притом га назива губитником? Па какав је то парадокс. Ако некога сматраш небитним и губитником зашто се бавиш њиме нон стоп, лопужо и срамото Херцеговине? Чега се и кога плашиш?

Завели сте толику диктатуру да те је толико погодила чињеница да је у Скупштину Града ушло пар поштених и борбених људи с наше Листе (јер толико украсти нисте могли), па из страха и панике, јер знаш да те људе не можеш купити ни да нашој Листи „препишеш“ управљање цијелом ЕП РС, почињеш да се бавиш нашим одборником, Ђорђем Вучинићем, и његовим изласком на пиће са својим друштвом.

Ти, квасцу фарисејски, да се бавиш што је неко изашао на пиће? Ти, који си ојадио Херцеговину за милионе, који господариш и најбизарнијим стварима у нашем граду и Херцеговини да се тиме бавиш?

Ти, који си од Земље Светог Саве направио сопствену прћију, у своме селу направио вишемилионску вилу, уништио и бацио у минус свако предузеће, спорт и све у Херцеговини.

Само од пара које си искористио да ти се мијења вода у твоме базену љетос се могло нахранити на стотине требињских породица и ти си такав нашао да некоме држиш слово? Срам да те буде, квасцу фарисејски!

Да не спомињемо твоје апартмане по Србији све остале некретнине и кућу на Иваници коју си и заборавио од силног бахаћења.

И да све то није довољно, лицемјеру, ваљда би требало да те научи да престанеш чињеница да ти не иде у томе и то што се само најоданији чланови Партије, ботови, маторе удбашке дртине и твоји партијски другови широм Републике Српске осврћу позитивно на твоје писаније о „Губитнику“.

Вјероватно је бројка уцијењених, поткупљених, застрашених толико велика што говори и чињеница и да се скоро нико не слаже чак и од тих силних што те прате и да је скоро свакога срамота да подржи те твоје глупости. Мада ме искрено чуди да ниси почео и са интернет терором па да тјераш људе и да ти лајкују те твоје небулозе.

Ево ти један савјет, посавјетуј се у Србији са братом Радом што се тога тиче. Његов СНС на челу са Вучићем је докторирао те методе терора, ботовања и обмањивања јавности.

И на крају, ми, и ја лично, ћемо се бавити тобом и кабадахијама који воде СНСД, јер само у вама и јесте проблем, ви владате. Ви спроводите терор над овим народом, па и својим уцијењеним, застрашеним и обманутим члановима од којих многи нису ништа криви и који су посљедица вашег јавашлука и народног сиромаштва. Ви сте ојадили ову земљу и вама се треба бавити.

А када паднеш, „побједниче“, и када изгубиш моћ, неће ти се за траг знати у овоме граду као што и није знао, док ниси узео партијске узде. Опет нећеш ни силазити у град и постаћеш небитан потпуно као што је данас небитан Борис Тадић и неки твоји партијски другови којима сте „скинули главе“ и сви остали који су завршили на сметлишту историје, а нису донијели ништа добро овом напаћеном народу. Напустиће те и заборавити сви кад изгубиш моћ, „побједниче“, јер немаш никакву моралну особину ни људскост да би ти човјек и назвао „добар дан“ а камоли се дружио са тобом.

Али ајде, ако ништа, бар си у политици научио како да користиш есцајг и да се тренерка не носи на ципеле кад силазиш у град.

 

Бојан Милићевић