Опсесија и блиједа копија

Челници режима су просто опсједнути са мном, што потврђују синошње и јутрошње објаве Илије Таминџије на његовој страници. Пред наставак засједања, Илија је пустио старе снимке расправе, али само своје без мојих одговора, што је показатељ да ме сања и прибојава се шта ће бити на данашњој сједници.

Драго ми је да Таминџија данима размишља, али и води расправе са сарадницима шта да ради и како да се припреми за Народну скупштину Српске, размишљајући чак и да се повуче и истовремено буде директор ХЕТ-а. Умјесто  да почну хитну санацију бране Гранчарево, која је по мишљењу стручњака опасно попуцала и не би смјела да се пуно преко коте 380, Билећко језеро је нажалост пуно, а неодговорно руководство ХЕТ-а, предвођено Таминџијом, Љубом Вуковићем и Горданом Мишељићем, игра се са судбином грађана Требиња и подручја низводно од бране Гранчарево.

Таминџија очито покушава да ме копира, што показују његове објаве на страници, као што су Лука, Мико и остали покушали копирати мој програм развоја Требиња, крадући али нажалост добрим дијелом и уништавајући добре идеје. Свима је јасно да упркос сталним покушајима они не могу бити ни блиједа копија, а Таминџији би било паметније да санира брану и гледа како да смањи огромне губитке и минусе ХЕТ-а, а нека много не брига за своју инфериорност и немоћ у Скупштини.

У предизборној кампањи сам обећао да ћу натјерати Таминџију након 8 година спавања да се пробуди и проговори, и драго ми је да сам и ово обећање испунио.

 

Небојша Вукановић