Opsesija i blijeda kopija

Čelnici režima su prosto opsjednuti sa mnom, što potvrđuju sinošnje i jutrošnje objave Ilije Tamindžije na njegovoj stranici. Pred nastavak zasjedanja, Ilija je pustio stare snimke rasprave, ali samo svoje bez mojih odgovora, što je pokazatelj da me sanja i pribojava se šta će biti na današnjoj sjednici.

Drago mi je da Tamindžija danima razmišlja, ali i vodi rasprave sa saradnicima šta da radi i kako da se pripremi za Narodnu skupštinu Srpske, razmišljajući čak i da se povuče i istovremeno bude direktor HET-a. Umjesto  da počnu hitnu sanaciju brane Grančarevo, koja je po mišljenju stručnjaka opasno popucala i ne bi smjela da se puno preko kote 380, Bilećko jezero je nažalost puno, a neodgovorno rukovodstvo HET-a, predvođeno Tamindžijom, Ljubom Vukovićem i Gordanom Mišeljićem, igra se sa sudbinom građana Trebinja i područja nizvodno od brane Grančarevo.

Tamindžija očito pokušava da me kopira, što pokazuju njegove objave na stranici, kao što su Luka, Miko i ostali pokušali kopirati moj program razvoja Trebinja, kradući ali nažalost dobrim dijelom i uništavajući dobre ideje. Svima je jasno da uprkos stalnim pokušajima oni ne mogu biti ni blijeda kopija, a Tamindžiji bi bilo pametnije da sanira branu i gleda kako da smanji ogromne gubitke i minuse HET-a, a neka mnogo ne briga za svoju inferiornost i nemoć u Skupštini.

U predizbornoj kampanji sam obećao da ću natjerati Tamindžiju nakon 8 godina spavanja da se probudi i progovori, i drago mi je da sam i ovo obećanje ispunio.

 

Nebojša Vukanović