Опасни разбојник на челу Електро-Невесиња?

Ко је Градимир Спремо, пробрани кадар   невесињског СНСД- а и директор Електро-Невесиња? Чиме се бавио и шта је све радио као студент у Београду,  зашто је побјегао из Србије у Невесиње 2001. године, и за која тешка кривична дјела је осумњичен? Шта је о њему писала београдски штампа 2001. године, и ко је био дио његове „екипе“?  Гдје је и како Спремо накнадно „дипломирао“, стекао „висока“ научна звања, и смије ли данас прећи слободно србијанску границу?

Први кадровик и перјаница невесињског СНСД-а Илија Таминџија зна баш добро да пробере кадрове и постави их на кључна мјеста, а то потврђује и примјер Градимира Спрема? Очекујем да се Спремо колико данас огласи и објасни јавности своју криминалну прошлост, шта је све радио, за која је тешка кривична дјела оптужен и како је избјегао затвор, или ћу у противном онда ја писати о детаљима и раним радовима уваженог директора Електро-Невесиња, који се чак дрзнуо да на последњој сједници Скупштине општине Невесиње пријети одборницима опозиције, прије свега Анту Шиповцу, како ће их тужити за клевету јер су ударили на образ и част угледног директора.

Таминџија је Спрема поставио и на чело Спортског риболовог друштва „Алаговац“ из Невесиња, како би лакше изводили договорене операције испумпавања и порибљавања са ХЕТ-ом, којим иначе руководи Таминџија као извршни директор и члан Управе, и коме се честити Градимир свесрдно захваљује на подршци.

И на крају јасна порука – нико од црвених јастребова није сигуран,  једног по једног, све ћу их до краја оголити и скинути маске са лица!

 

Небојша Вукановић