Opasni razbojnik na čelu Elektro-Nevesinja?

Ko je Gradimir Spremo, probrani kadar   nevesinjskog SNSD- a i direktor Elektro-Nevesinja? Čime se bavio i šta je sve radio kao student u Beogradu,  zašto je pobjegao iz Srbije u Nevesinje 2001. godine, i za koja teška krivična djela je osumnjičen? Šta je o njemu pisala beogradski štampa 2001. godine, i ko je bio dio njegove „ekipe“?  Gdje je i kako Spremo naknadno „diplomirao“, stekao „visoka“ naučna zvanja, i smije li danas preći slobodno srbijansku granicu?

Prvi kadrovik i perjanica nevesinjskog SNSD-a Ilija Tamindžija zna baš dobro da probere kadrove i postavi ih na ključna mjesta, a to potvrđuje i primjer Gradimira Sprema? Očekujem da se Spremo koliko danas oglasi i objasni javnosti svoju kriminalnu prošlost, šta je sve radio, za koja je teška krivična djela optužen i kako je izbjegao zatvor, ili ću u protivnom onda ja pisati o detaljima i ranim radovima uvaženog direktora Elektro-Nevesinja, koji se čak drznuo da na poslednjoj sjednici Skupštine opštine Nevesinje prijeti odbornicima opozicije, prije svega Antu Šipovcu, kako će ih tužiti za klevetu jer su udarili na obraz i čast uglednog direktora.

Tamindžija je Sprema postavio i na čelo Sportskog ribolovog društva „Alagovac“ iz Nevesinja, kako bi lakše izvodili dogovorene operacije ispumpavanja i poribljavanja sa HET-om, kojim inače rukovodi Tamindžija kao izvršni direktor i član Uprave, i kome se čestiti Gradimir svesrdno zahvaljuje na podršci.

I na kraju jasna poruka – niko od crvenih jastrebova nije siguran,  jednog po jednog, sve ću ih do kraja ogoliti i skinuti maske sa lica!

 

Nebojša Vukanović