Оксиморони и лудости Лукиних кадровика и удворица

Нису џаба  партијске колеге из бивше партије Проклети за Требиње актуелног  директора ЈУ Базени Требиње Зорана Чучковића назвали Лудом ђеда Филипа, јер се он труди да сваким јавним наступом оправда њихову креацију и покаже како га је творац надимка одлично познавао! Чучковић је за локални портал „Требињелајв“ изјавио да базен није попуцао дуж фуга, како сам недавно објавио, и да је то плод моје маште, да би већ у наредној реченици рекао како су у пукотине дуж фуга напуњене пур пјеном, и да ће се ускоро фугирати током радова и реконструкције!?

 

 

Овакве лудости, оксимороне и глупости могу смислити само провјерени кадрови Службе и Партије. Лукин кадровик прво тврди да су пукотине плод моје маште, да би у следећој реченици сам себе демантовао изјавивши да пукотине постоје, и то управо на оној страни Олимпијског базена гдје се гради Скадар на Требишњици, и да се базен крпи пут пјеном!? У ХЕТ-у су бар мудри и ћуте, свјесни колико су грешака и пропуста направили чим су почели градњу затвореног базена, па су истурили Луду ђеда Филипа да их немушто брани. Ипак ни сами нису били свјесни колико ће их он покопати, јер да су знали и њему би рекли да је најпаметнији кад ћути и стави наочаре како би на лаике оставио утисак неког интелектуалца.

Пур-пјена је  постала омиљени грађевински материјал Лукиних неимара, који мисле да она може све закрпити, па су је чак стављали на посјечене гране платана у центру града, што је запањило Њемачке стручњаке који су дошли да спасе платане, сликајући пур-пјену на гранама као невјероватно лудост, јер је она убрзала сушење грана.

    Како ће пур-пјена држати воду док мајстори оду видјећемо током љета, а резултат би могао ући у уџбенике и анале људске глупости и промашаја, као примјер шта шизогене структуре могу да ураде од лијепог града кад се дочепају мало власти и моћи.