Oksimoroni i ludosti Lukinih kadrovika i udvorica

Nisu džaba  partijske kolege iz bivše partije Prokleti za Trebinje aktuelnog  direktora JU Bazeni Trebinje Zorana Čučkovića nazvali Ludom đeda Filipa, jer se on trudi da svakim javnim nastupom opravda njihovu kreaciju i pokaže kako ga je tvorac nadimka odlično poznavao! Čučković je za lokalni portal „Trebinjelajv“ izjavio da bazen nije popucao duž fuga, kako sam nedavno objavio, i da je to plod moje mašte, da bi već u narednoj rečenici rekao kako su u pukotine duž fuga napunjene pur pjenom, i da će se uskoro fugirati tokom radova i rekonstrukcije!?

 

 

Ovakve ludosti, oksimorone i gluposti mogu smisliti samo provjereni kadrovi Službe i Partije. Lukin kadrovik prvo tvrdi da su pukotine plod moje mašte, da bi u sledećoj rečenici sam sebe demantovao izjavivši da pukotine postoje, i to upravo na onoj strani Olimpijskog bazena gdje se gradi Skadar na Trebišnjici, i da se bazen krpi put pjenom!? U HET-u su bar mudri i ćute, svjesni koliko su grešaka i propusta napravili čim su počeli gradnju zatvorenog bazena, pa su isturili Ludu đeda Filipa da ih nemušto brani. Ipak ni sami nisu bili svjesni koliko će ih on pokopati, jer da su znali i njemu bi rekli da je najpametniji kad ćuti i stavi naočare kako bi na laike ostavio utisak nekog intelektualca.

Pur-pjena je  postala omiljeni građevinski materijal Lukinih neimara, koji misle da ona može sve zakrpiti, pa su je čak stavljali na posječene grane platana u centru grada, što je zapanjilo Njemačke stručnjake koji su došli da spase platane, slikajući pur-pjenu na granama kao nevjerovatno ludost, jer je ona ubrzala sušenje grana.

    Kako će pur-pjena držati vodu dok majstori odu vidjećemo tokom ljeta, a rezultat bi mogao ući u udžbenike i anale ljudske gluposti i promašaja, kao primjer šta šizogene strukture mogu da urade od lijepog grada kad se dočepaju malo vlasti i moći.