palpal

Oglasio se i Čavić, prijeti tužbama

Stigao mi je Dopis Demanti od predsjednika NDP-a Dragana Čavića, koji prenosim u cjelosti. Prije objave moram čitaocima dati nekoliko pojašnjenja. Prvo je u Službenom glasniku Republike Srpske objavljena Odluka da je Vlada Republike Srpske za direktora Ugostiteljskog servisa Srpske imenovala osobu koja se zove isto kao i rođeni brat Dragana Čavića, a kasnijom provjerom je utvrđeno da se radi o drugoj osobi iz Banjaluke koja ima isto ime i prezime. Takođe u tekstu koji sam objavio juče postavio sam pitanje da li je sin Dragana Čavića zaposlen i ima bilo kakav Ugovor o radu sa Prointerom? Čavić tvrdi da nije zaposen u Prointeru, odgovorio je na pitanje kako sam i tražio i odgovor prenosim u cjelosti, a vrijeme će pokazati da li je bilo neke saradnje i Ugovora o djelu. Dakle ne radi se o „gnusnim“ lažima, kako tvrdi Čavić, već samo pitanju, koje interesuje javnost, te informaciji koja je imala tačno ime, prezime i mjesto boravka, a samo se razlikovao matični broj!

U svakom slučaju ključna stvar je namještanje tendera Prointeru i naknadna izmjena uslova, čime se pravi velika šteta državi i Elektrokrajini, kojom Čavić rukovodi. Takođe ključna je i činjenica da je Čavić izdao i iznevjerio narod i građane koji su mu dali podršku, da je prešao na stranu Zla koje sistematski razara do temelja narod i Republiku Srpsku, da je bio neiskren i imao tajne dogovore sa režimom, i da je nosilac klasične političke korupcije, jer je za izdaju nagrađen foteljom direktora Elektrokrajini! Kao bivši predsjednik Republike Srpske nije smio iznevjeriti ljude, a i ja sam mu nekada vjerovao, a posljedice njegovog vjerolomstva su dalekosežne i pogubne, jer je unio potpunu apatiju u narod koji prestaje da vjeruje da se neko iskreno bori protiv režima.

Dopis koji mi je jutros uputio Čavić prenosim u cjelosti, a iskreno se radujem Tužbi, kojom prijeti Čavić, jer pored njih 10 preostalih jedna mi ništa ne znači.

 

Nebojša,

prvo si objavio da je moj brat postao direktor Ugostiteljskog servisa RS.Sad si objavio da je moj sin duže vrijeme zaposlen u Prointeru.I jedno i drugo je teška laž.Igraš se životima moje porodice i objavljuješ gnusne laži o njima.A oni nikakve veze nikada nisu imali sa onim čime se ja bavim i čuvaju se daleko od politike.Nema ih u javnosti i čuvaju svoju privatnost koju ti bezobzirno i brutalno ugrožavaš odvratnim lažima.Obojica imaju porodice i žive samostalne živote od svoga rada godinama i bez ikakve veze sa politikom.
Prisiljen sam da te tužim za klevetu ukoliko ne objaviš da si napisao neistinu o mom bratu i njegovom navodnom zaposlenju kao direktor Ugostiteljskog servisa RS kao i o mom sinu koji je navodno već duže vrijeme zaposlen u Prointeru.
Ukoliko demant ne objaviš tokom dana neću imati izbora i moraću satisfakciju tražiti tužbom za klevetu koja je u oba slučaja apsolutno dokaziva.
Srdačan pozdrav !
Dragan Čavić