palpal

Odgovor Srđanu Miloviću?

Istina je najveći neprijatelj režima, i pogađa ih direktno u srce. Istina je pogodila i Srđana Milovića, pa se oglasio na dvorskim portalima i prijeti da će tobože podnijeti prijavu protiv mene CIK-u BiH zbog jezika mržnje. Sirovi jezik mržnje u Gacku se mogao čuti samo na skupu SNSD-a kada je Dodik vrijeđao Gačane i prijetio da će ostaviti bez posla svakog ko ne glasa za njega i Željku. Umjesto osmjeha i aplauza na prijetnje i uvrede, Milović je svom šefu trebao skrenuti pažnju da se ne može tako bahato ponašati i prijetiti Hercegovcima.

Moj nastup na Radio Gacku bio je odgovor na Dodikov jezik mržnje, prijetnje i ucjene. Govorio sam samo golu istinu, a vaš je problem što ste Srbima pokušali podvaliti kukavičije jaje, i što ste unuku ustaškog satnika Peje Marića kandidovali za predsjednika Republike Srpske. To su poražavajuće činjenice a ne jezik mržnje, i moja je dužnost da na vrijeme upozorim građane Srpske.

Zloupotrebljavate javni sektor, kampanju finansirate novcima otetim od Termoelektrane, HET-a i Elekteoprivrede, zapošljavate godinama stotine svojih aktivista kako bi radili za režim, zloupotrebljavate djecu, penzionere, medije i državu, i još tražite da ćutimo i ne govorimo istinu jer vam ona smeta. Milović je na serveru RiTE Gacko blokirao pristup mom sajtu, što je jedan od pokazatelja slobode izbora. Ipak Miloviću puno ne zamjeram jer je u sudskom procesu protiv mene prozno da ima duševne poremećaje i pije jaku terapiju pa ga razumijem.

 

Ovo je prije svega viteška borba jer se golim rukama juriša na tenkove, i sa jednim Zbornikom uspio sam razbiti vašu trulu mašineriju u koju ste uložili desetine miliona maraka ukradenih od naroda i države. Siguran sam da će uskoro doći trenutak kada će Milović i svi ostali podnijeti narodu račune za sva zlodjela koja su počinili u prethodnom periodu.

 

Nebojša Vukanović