Odgovor na vrhunac licemjerstva Ćurića i Petrovića

Veoma su nervozni u trebinjskom SNSD-u nakon završenih lokalnih izbora u Trebinju, ne mogu ni da odglume neko slavlje Pirove pobjede, a prvi press posle izbora i lažne prijave protiv kandidata i odbornika Za pravdu i red – liste Nebojše Vukanovića, pokazuju ko im je kost u grlu. Njihov strah je opravdan jer će u narednom periodu da shvate šta znači biti žestoka opozicija i korektiv vlasti. Za dvije godine razlika između dva bloka, vlasti i opozicije, smanjena je sa 5 300, koliko je Dodik pobijedio Ivanića 2018, na svega 1 300 glasova trenutne razlike između Mika i Ilije Stankovića, uprkos kupovini, pritiscima, zloupotrebama i zastrašivanju građana, i onda se ne treba čuditi njihovoj velikoj nervozi jer nedostaje samo malo da potpuno preokrenemo situaciju u Trebinju.

Jedino biračko mjesto u kome je naša Lista imala predsjednika i ima odgovornost za regularnost glasanja i brojanja je B 033 Vinogradi 3, gdje je bio Aleksandar Čaki Milićević, i gdje nije bilo nikakvih pritužbi i zamjerki.

Sva ostala mjesta kontrolisao je SNSD i imao gotovo predsjednike Biračkih odbora, i za svaku nepravilnost koja se utvrdi je njihova odgovornost, a svima je jasno da posmatrači samo posmatraju glasanje i brojanje. Dakle Luka i Miko tvrde da su njegovi članovi Biračkih odbora iz SNSD-a tobože meni dopisivali glasove jer samo oni imaju pristup vrećama, mogu da skidaju pečate, prepravljaju Zapisnike i manipulišu listićima. Sramni pokušaji prrbacivanja odgovornosti je vrhunac njihovog licemjerstva, beščašća, beskrupuloznosti i pokvarenosti al će im bahatost doći na kraju na naplatu kad oslobodimo institucije i zaživi pravna država.

Ko se zadnji smije najslađe se smije.

Opširnije reagovanje u video prilogu..