palpal

Odgovor Mire i Đorđa Vučinića na prozivke Luke Petrovića

I današnja sjednica Skupštine grada Trebinja, kako se to moglo i očekivati, bila je zanimljiva, na momente vrlo burna i napeta, posebno tokom rasprave o sportu. Umjesto da odgovori na pitanja šefa Kluba odbornika za pravdu i red Đorđa Vučinića kako je kao predsjednik Fudbalskog kluba Leotar napravio 2 miliona duga, uništio klub i poslao ga u najniži rang takmičenja, Luka Petrović pokušao je da provocira niskim udarcima i uvredama na račun porodice Vučinić jer je Mira kao advokat radila svoj posao, zastupala klijente i dobila sporove protiv FK Leotar i naplatila dugove koje je napravio Luka Petrović kao predsjednik Fudbalskog kluba Leotar.

Prenosim u cjelosti odgovore Mire i Đorđa Vučinića na uvrede i niske udarce Luke Petrovića.

„G-dine Luka Petroviću, prozivate me na skupštinskom zasijedanju iako nisam odbornik niti učesnik skupštinskog zasijedanja na bilo koji način. Kažete da sam mnogo novca naplatila od nekih sportskih kolektiva, pa Vam ovim putem poručujem da ste izgovorili jednu svjesnu laž i neka Vas bude sramota. O svom doprinosu trebinjskom sportu ja neću govoriti, jer za razliku od Vas nisam ličnost tipa „usta moja nahvalite me“. Za pravu informaciju obratite se sportskim klubovima i ako imate imalo časti i obraza javno mi se izvinite. I ne zaboravite da je svaki moj doprinos lično iz mog džepa, učinjen punog srca. Vi se time ne možete pohvaliti, zar ne“ napisala je advokat Mira Vučinić na svom Fejsbuk profilu.

Odgovor Đorđa Vučinića: „Pozdrav iz lože sa stadiona Police iz 2011. godine, iste one godine kad su pojedinci političkim putem i ciljem oblijetali kao lešinari (ali ne navijači Borca) oko iste lože i fudbalskog kluba Leotar. Pronaći ću i sezonsku-godišnju ulaznicu iz ovog perioda. Leo nam je iz kamena nik’o, ne može ga pobijediti niko!Ali očerupati, nažalost, može “svako” i “niko”… “

Pogledajte video prilog i raspravu o radu Fudbalskog kluba i Sportskog društva Leotar.