Od vrača do lešinara

        Juče sam bio vrač i gatara, prekjuče zvijer i baron minhauzen, a danas sam lešinar… Širok je dijapazon uvreda i etiketiranja u brutalnoj kampanji protiv mene dvorskih medija, predvođenih RTRS-om i glavnim urednikom Sinišom Mihailovićem. Bolesni i pokvareni umovi su sebi dali za pravo da me nazivaju lešinarom jer sam juče žestoko kritikovao podli režimski spin plasiran preko lista „Alo“ i podmetanja da Soroš i strane službe tobože stoje iza protesta građana koji traže istinu i pravdu povodom tragičnog ubistva Davida Dragičevića.                                                                                          

 Takve bolesne konstrukcije mogu da smisle samo hijene i predatori, a nikako neko ko ima malo duše i nešto ljudsko u sebi. Podsjetiću Mihailovića da sam još prije 15 dana tekstom „Nakon Kozomare leti i Kovačević“ prvi najavio smjenu direktora Željka Kovačevića i cjelokupnog rukovodstva Elektroprivrede Republike Srpske zbog velikog kriminala i zloupotreba, na koje sam ranije više puta upozoravao. I ova, kao i svaka ranija informacija, potvrdila se tačnom.                                                                                        

  Kao moj vjerni pratilac i hroničar Kerber Siniša M. trebao bi da se prisjeti da još prije imenovanja Kovačevića ukazivao na opasnosti i šta će se desiti, jer se radi o korumpiranom funkcioneru SNSD-a koji je prvo ojadio Carine, potom kao ministar imao brojne afere poput elektro-automobila i „Nikole Tesle“, te sam upozoravao da će opljačkati i uništiti već opustošenu Elektroprivredu Srpske, kao i sve ranije čime je rukovodio. Takođe sam detaljno govorio o brojnim zloupotrebama u Elektroprivredi RS, snimanju par kadrova upravne zgrade koje je Kovačević platio zagrebačkom Studio HRG skoro 300 000 maraka, fiktivnim konsultacijama tašna-mašna firmi BECG  iz federalnog Sarajeva, koja su „plaćena“ milion maraka…                                            

    Kerber Siniša M. trebao bi imati na umu da sam prije mjesec dana takođe prvi najavio smjenu Boška Kozomare sa funkcije direktora RiTE Gacko i imenovanje nove Uprave bliske Srđanu Miloviću, i pokazalo se da sam bio u pravu i imao provjerene informacije iz Centra odlučivanja. Pokazalo se tačnim i nedavno pisanje o sukobima između Luke Petrovića i DNS-ovog potpredsjednika Skupštine grada Bojana Šapurića..

                                                                                         

     Takođe sam prije par mjeseci prvi najavio smjene u SRNI, imenovanje Radmila Šipovca za direktora a Tatjane Paraćine za glavnog i odgovornog urednika a na ušptrb DNS-a, i ova vijest, kao i sve ostale, pokazale su se tačnim. Juče sam napisao da je Dodik ljut na Luku Petorvića, između ostalog zbog loše posjete i organizacije prilikom dolaska Aleksandra Vučića i da neće imenovati njegovog čovjeka Gordana Mišeljića za direktora, i ta informacija se potvrdila tačnom.                                                                                                     

                    O Kerberu Siniši M. najbolje govori njegova profilna fotografija kauboja sa revolverom na fejsbuku, koju je sam postavio, jer on i nije ništa drugo nego običan razbojnik koga je režim naoružao funkcijom glavnog urednika Fabrike mržnje, laži i zla kako bi ga branio od istine, prava i pravde. Koliko sutra javnost ću detaljnije upoznati sa Kerberovim prljvim poslovima i podmetanjima, kao i ekskluzivnoj dokumentaciji o zloupotrebama smijenjenog rukovodstva Elektroprivrede RS.

     Prljava kampanja koju sluge i kerberi režima vode protiv mene i moje porodice nimalo mi neće nauditi, jer psi laju a karavani prolaze.