Од врача до лешинара

        Јуче сам био врач и гатара, прекјуче звијер и барон минхаузен, а данас сам лешинар… Широк је дијапазон увреда и етикетирања у бруталној кампањи против мене дворских медија, предвођених РТРС-ом и главним уредником Синишом Михаиловићем. Болесни и покварени умови су себи дали за право да ме називају лешинаром јер сам јуче жестоко критиковао подли режимски спин пласиран преко листа „Ало“ и подметања да Сорош и стране службе тобоже стоје иза протеста грађана који траже истину и правду поводом трагичног убиства Давида Драгичевића.                                                                                          

 Такве болесне конструкције могу да смисле само хијене и предатори, а никако неко ко има мало душе и нешто људско у себи. Подсјетићу Михаиловића да сам још прије 15 дана текстом „Након Козомаре лети и Ковачевић“ први најавио смјену директора Жељка Ковачевића и цјелокупног руководства Електропривреде Републике Српске због великог криминала и злоупотреба, на које сам раније више пута упозоравао. И ова, као и свака ранија информација, потврдила се тачном.                                                                                        

  Као мој вјерни пратилац и хроничар Кербер Синиша М. требао би да се присјети да још прије именовања Ковачевића указивао на опасности и шта ће се десити, јер се ради о корумпираном функционеру СНСД-а који је прво ојадио Царине, потом као министар имао бројне афере попут електро-аутомобила и „Николе Тесле“, те сам упозоравао да ће опљачкати и уништити већ опустошену Електропривреду Српске, као и све раније чиме је руководио. Такође сам детаљно говорио о бројним злоупотребама у Електропривреди РС, снимању пар кадрова управне зграде које је Ковачевић платио загребачком Студио ХРГ скоро 300 000 марака, фиктивним консултацијама ташна-машна фирми БЕЦГ  из федералног Сарајева, која су „плаћена“ милион марака…                                            

    Кербер Синиша М. требао би имати на уму да сам прије мјесец дана такође први најавио смјену Бошка Козомаре са функције директора РиТЕ Гацко и именовање нове Управе блиске Срђану Миловићу, и показало се да сам био у праву и имао провјерене информације из Центра одлучивања. Показало се тачним и недавно писање о сукобима између Луке Петровића и ДНС-овог потпредсједника Скупштине града Бојана Шапурића..

                                                                                         

     Такође сам прије пар мјесеци први најавио смјене у СРНИ, именовање Радмила Шиповца за директора а Татјане Параћине за главног и одговорног уредника а на ушптрб ДНС-а, и ова вијест, као и све остале, показале су се тачним. Јуче сам написао да је Додик љут на Луку Петорвића, између осталог због лоше посјете и организације приликом доласка Александра Вучића и да неће именовати његовог човјека Гордана Мишељића за директора, и та информација се потврдила тачном.                                                                                                     

                    О Керберу Синиши М. најбоље говори његова профилна фотографија каубоја са револвером на фејсбуку, коју је сам поставио, јер он и није ништа друго него обичан разбојник кога је режим наоружао функцијом главног уредника Фабрике мржње, лажи и зла како би га бранио од истине, права и правде. Колико сутра јавност ћу детаљније упознати са Керберовим прљвим пословима и подметањима, као и ексклузивној документацији о злоупотребама смијењеног руководства Електропривреде РС.

     Прљава кампања коју слуге и кербери режима воде против мене и моје породице нимало ми неће наудити, јер пси лају а каравани пролазе.