Oboreni svi rekordi u čitanosti i praćenju

Da se sve više ljudi informiše preko interneta, a uticaj portala, blogova, društvenih mreža i interneta sve veći u domaćoj javnosti, govori sve veći broj pregleda, pratioca i čitalaca i bloga Nebojše Vukanovića, i iza nas je veoma uspješna godina po čitanosti i uticaju u javnosti. Tako je u decembru mjesecu 2019. godine samo youtube kanal Nebojše Vukanovića imao preko 1,5 miliona pregleda, tačnije 1 415 601 za 28 dana, ili preko 50 000 pregleda dnevno.

 

 

U prosjeku svaki dan se na blogu i kanalu napuni beogradska Marakana, a rekord je oboren tokom zasjedanja poslednje Posebne sjednice Narodne skupštine RS kada je za samo dva dana bilo skoro pola miliona posjeta!

Kanal Nebojše Vukanovića na youtube prešao je 13 000 000 pregleda, a u prošloj 2019. godini bilo je skoro 10 000 000 pregleda, trostruko više nego za 7 prethodnih godina. Po broju posjetilaca i pregleda Vukan je pretekao kanale svih političkih partija u regionu, pa čak i zvaničan kanal predsjednika Srbije Aleksandra Vučića te njegov SNS, koji prati i prenosi nastupe svih funkcionera vladajuće partije u Srbiji.

U prošloj godini broj pratilaca bloga na društvenoj mreži „fejsbuk“ je upetrostručen, povećan je sa 10 000 na skoro 50 000 pratilaca ( trenutno oko 48 210) bez ikakvih plaćenih sponzorstava i promocija. Zanimljivo da je za 10 000 veći broj pratilaca od onih koji „lajkuju“ stranicu, što je pojazatelj određene doze straha u narodu.

Hvala svim vjernim čitaocima i pratiocima što u sve većem broju prate i čitaju moj blog, na taj način podržavaju rad i veliku borbu.  Trudiću se da i dalje objavljujem zanimljivosti, istražujem dešavanja iza kulisa, bez obzira na brojne tužbnj, presude i pritiske, otvoreno pišem o zloupotrebama i devijacijama koje razaraju društvo, jer je potrebno napraviti korjenit zaokret, zaustaviti sveopštu pljačku i otimačinu, srušiti nakaradni sistem i početi sa uvođenjem pravde i reda.

 

Nebojša Vukanović