Nurkić uzvratio pozdrave Dodiku

Dodikove želje su uslišene, hvala Bogu, i šućur Alahu, pa se majstor Jusuf Nurkić, kako ga je nazvao njegov fan Mile Dodik, dobro oporavlja. Zabrinut za zdravlje košarkaša Portlanda i reprezentativca BiH Jusufa Nurkića, srpski član Predsjedništva BiH nedavno je uputio otvireno pismo podrške i poželio brzo ozdravljenje i oporavak od povrede.

Nurkić se dobro oporavlja, ali još nije spreman da se vrati na teren. Da je dobro pokazao je i u utakmici protiv Jokića i Denvera, gdje se pojavio u majici sa imenima poginulih bošnjačkih komandanata i oficira Armije BiH. Nije mi iskreno jasno čemu sve to u dalekoj Americi, ali je Jurkić poslao više nego jasnu poruku Dodiku, i odgovorio na srdačne pozdrave.

Svaki komentar je suvišan, a samo treba razmisliti šta bi radili režimski mediji, predvođeni RTRS-om, SRNOM I ATV-om, da je Nurkić ovako javno ponizio Bosića, Šarovića, Govedaricu, Mektića..  Dodik pokušava ulizivanjem, donacijama i savinjanjem glave da se dodvori Bošnjacima, ali je uspio samo da ponizi sebe i svoj narod.

 

Nebojša Vukanović