Novi HIT Željke Biserke C. – šta je to sloboda

Nastavlja se sjajni niz predivnih bisera naše premijerke i kandidata za predsjednika, koja je u emisiji Telering na svom RTRS-u govorila i o tome šta je to sloboda i gdje je ima!? Raspravljajući se sama sa sobom, Željka je u u svom prepoznatljivom stilu izjavila „Potpuna sloboda postoji samo u prirodi. Rijeka teče tamo, brdo je ovdje, planina je ovdje, trava izrasla ovdje, ovdje se dešava…“  

Iako konfuzna i nejasna, premijerka je građanima jasno poručila da u Republici Srpskoj nema slobode, osim za planine, drveća, šume i livade koje još nisu prodate i date na upravljanje MMF-u. Ona je jasno dala do znanja da diktatorski režim Republikom Srpskom vlada nedemokratskim metodama pretvarajući zarobljenu partijsku u policijsku državu koja iz dana u dan sve više guši i ukida osnovna ljudska i građanska prava i slobode koje su zagarantovane nizom konvencija i evropskih povelja. To je vrlo važna i snažna poruka, koje građani treba da budu svjesni, i moraju imati na umu da je smjena režima i nakaradnog sistema prvi i osnovni preduslov da se vratimo u normalnost, počnemo da živimo kao slobodni ljudi, a ne poniženi, ubogi i obespravljeni građani drugog reda.                                

Iz dana u dan Željka Biserka Cvijanović prevazilazi samu sebe, i ona je već svojim javnim nastupima, praznoslovljem, nepovezanim mislima i rečenicama pobijedila samu sebe, i već sada riješila pitanje ko će biti novi predsjednik Republike Srpske. Svima je postalo kristalno jasno da neko ko ne može da se koncentriše na domaćem terenu, ne može da završi misao i sastavi nekoliko prostih, smislenih i povezanih rečenica bez ponavlja ustaljenih fraza i gafova, ne može dobiti povjerenje naroda i biti novi predsjednik Republike Srpske.                                                                

 

Prije nekoliko dana premijerka je za Savjet ministara BiH izjavila „To je okupljeni skup„, a prošle sedmice je slatko  nasmijala cijelu naciju kada je na otvaranju Teatar festa govorila o reinkarnaciji, prošlim životima, pozorišnoj djelatnosti i važnim stvarima.

Željki C. od srca želim što više ovako zapaženih javnih nastupa u svom stilu, gostovanja na RTRS-u i ostalim dvorskim medijima, i da tako nastavi da niže bisere jer niko ne može da je potopi i uspješno demaskira, kao što to ona uporno radi sama sebi.

 

Nebojša Vukanović