Umjesto odgovora Staši Košarcu

Umjesto odgovora Staši Košarcu

Sto puta ponovljena laž postaje istina, a Fabrika laži, mržnje i zla zvana RTRS, te ostali režimski mediji, svakodnevno ponavljaju laži i spletke pripremljene u Kabinetu lažnog Oca nacije kako bi manipulisali građanima. Uvaženi poslanik Košarac jedan je od najvažnijih protočnih organa preko koga Dodik najčešće ispušta fekalije u javnost i kontaminira javno mnenje.

Davno sam prestao da se pravdam i objašnjavam, posebno konvertitima i lažnim patriotima poput Košarca i ostalih koji sada glume velike Srbe i zaštitnike Republike Srpske, a 2005. godine je kao član Asocijacije 2005. sa Šahbazom Džihanovićem, Mirkom Pejanovićem, Slavom Kukićem i Vehidom Šehićem predlagao izmjene Dejtona i novi Ustav građanske BiH bez entiteta, sa predsjednikom i Vladom BiH, Vrhovnim sudom i pet multinacionalnih regija, Sarajevskom, Mostarskom, Zeničkom, Tuzlanskom i Banjalučkom.

Multiuetični Staša je mutirao, ali je zadržao manire beskrupuloznog manipulatora Da je istina to što govori, ja bih davno bio u okovima jer ne vjerujem da bi Režim prema meni imao imalo milosti. Protiv mene do sada pokrenuto 10 raznih sudskih procesa za naošenje duševnih bolova, popisivanjem i otimanjem stvari po kući i maltretiranjem roditelja vrši se pritisak na moju porodicu, i da režim i njegove sinekure imaju bar jedan dokaz za bilo šta ne treba sumnjati da bih davno bio u okovima sa povezom na ustima i lisicama na rukama kako ne bi mogao da pišem i govorim o važim zlodjelima. Nesrećni udbaš Dževad Galijašević podnio je protiv mene Krivičnu prijavu MUP-u Srpske jer sam navodno rušio ustavni pored otkrivajući kako Milorad Dodik pere novac i gradi po Banjaluci, pa ako su imali bar neku indiciju i dokaz što me Dodikova partijska milicija nije saslušala i procesuirala?

Ponosan sam na činjenicu da su dvojica razbojnika završila iza rešetaka nakon što sam došao do novih dokaza o kriminalu i zlodjelima režima, a među njima i dvostruki Dodikov kum Mile Radišić. Još jednom pod punom moralnom i materijalnom odgovornošću tvrdim da je Milorad Dodik suvlasnik zgrade „Grand trade“ u centru Banjaluke, i da je u njenu izgradnju uložio 15 miloiona maraka tako što je oprao novac preko preko Ljube Čubića i firme „Niskogradnja“ u banjalučkom naselju Obilićevo. Naime grad Banjaluka dodijelio je zemljište Miletu Radišiću u Obilićevu za svega 100 000 maraka, a Radišić ga je potom fiktivno prodao Ćubiću za 5,5 miliona maraka, a radilo se o novcima Milorada Dodika koji je na ovaj način oprao prljav novac i uložio u zgradu koju je iznajmio M.tel plaćajući Dodiku i Radišiću mjesečni zakup 400 000 maraka.

Iako sam ga u više navrata pozvao da skupa odemo na poligraf i da se utvrde veze između njega, Grand trejda i kuma Mileta Radišića, Milorad Dodik uporno ćuti i nikada nije želio odgovoriti na koji način je uložio novac i postao suvlasnik zgrade vrijedne 60 miliona maraka u centru Banjaluke.

Bilo da se radi o Draganu Vučetiću, pranju novca preko „Nikole Tesle“, Elektroprivrede, HET-a ili gatačke Terme, protiv mene je uvijek bila pokrenuta medijska lavina i vođeni montirani sudski procesi zbog nastupa u javnosti, ali sam na kraju uvijek izlazio kao pobjednik jer sam govorio istinu. Pravda i istina su spore ali dostižne, i siguran sam da će se vrlo brzo dokazati da govorim samo istinu, i da će, nakon što država oduzme banditima zgradu „Grand trejd“ i prihoduje najmanje 60 miliona maraka u budžet, odati javno prizanje, a Košarac i ostali čistiti okolni Picin park u Banjaluci kako bi društveno-korisnim radom okajavali grijehe zbog kontaminacije nacije i društva, i članstva u kriminalnoj zločinačkoj organizaciji koja je Republici Srpskoj nanijela štetu veću od mnogih okupatora u prošlosti.

Da svi oni koji se bore protiv režima rade sveti posao i ispunjavaju amanet koji nam je ostavio veliki Njegoš govore i stihovi iz Gorskog vijenca.. "svijet je ovaj tirjan tirjaninu, a kamoli duši blagornodnoj, al tirjanstvu stanut nogom za vrat, privoljeti ga poznaniju prava, to je ljudska dužnost najsvetija"

Nebojša Vukanović

Prijavi se da dobijaš vijesti na Facebook profilu. Klikni na LIKE dugme ispod

ˇ

----------KRAJ