Ноћне море и страхови великог Прегаоца

Велики Прегалац се уморио, сам је то признао на свом РТРС-у, а како и не би кад нас већ четврт вијека пасе, брсти и разара, и народ и Републику Српску. Е да хоће напокон мало да се одмори па да сви починемо, доста се накупио, нек сад мало и троши. Давно сам му поручио да нас пусти и ослободи, сједне на авион и оде, да нам да прилику да се пробамо ослободити и опоравити од свих великих пошасти и зла које су нас са њим снашле, али умјесто да ме послуша почео је лупати микрофоне у Народној скупштини Републике Српске падајући у делиријум и нервно растројство.

Уморни Прегаoц има велики страх од сједница и рада Народне скупштине Републике Српске, упорно понавља и признаје како му група посланика прави велике проблеме и задаје главобољу. То је добро, али је лоше што он због тога, умјесто да поштује и повинује се парламенту, покушава да га угуши и уништи, потчини га себи као и сви диктатори, јер желе сву моћ и власт у својим рукама. Због тога дрско каже да је у Српској ванредно стање када засједа Народна скупштина РС, а нормално када је она суспендована!?

Додик је незадовољан групом опозиционих посланика, чак критикује народ који је гласао за њих и тражи да други пут боље размисле кога ће послати у парламент! О море, о темпора! Поред тога слободни медији, које Прегалац и тирјанин не контролишe, за њега су велики проблем па је доста времена поново посветио нападима на БН телевизију. Велика варалица, лажов, преварант и манипулатор толико је срастао са својим лажима и имагинарним свијетом који је створио за себе и своје најближе, да тврди како БНТВ и његови критичари стално лажу а само он праведник свједочи истину како смо најбољи, најстабилнији, најјачи у Европи, бољи од Америке, Русије и Швајцарске..

На крају се само упитам како мученик сам себи више не досади, скаче по својим телевизијама, како му се више не згади да контаминира јавност својим идиотизмом, лажима, подвалама, обманама и глупостима?

 

Небојша Вукановић