Noćne more i strahovi velikog Pregaoca

Veliki Pregalac se umorio, sam je to priznao na svom RTRS-u, a kako i ne bi kad nas već četvrt vijeka pase, brsti i razara, i narod i Republiku Srpsku. E da hoće napokon malo da se odmori pa da svi počinemo, dosta se nakupio, nek sad malo i troši. Davno sam mu poručio da nas pusti i oslobodi, sjedne na avion i ode, da nam da priliku da se probamo osloboditi i oporaviti od svih velikih pošasti i zla koje su nas sa njim snašle, ali umjesto da me posluša počeo je lupati mikrofone u Narodnoj skupštini Republike Srpske padajući u delirijum i nervno rastrojstvo.

Umorni Pregaoc ima veliki strah od sjednica i rada Narodne skupštine Republike Srpske, uporno ponavlja i priznaje kako mu grupa poslanika pravi velike probleme i zadaje glavobolju. To je dobro, ali je loše što on zbog toga, umjesto da poštuje i povinuje se parlamentu, pokušava da ga uguši i uništi, potčini ga sebi kao i svi diktatori, jer žele svu moć i vlast u svojim rukama. Zbog toga drsko kaže da je u Srpskoj vanredno stanje kada zasjeda Narodna skupština RS, a normalno kada je ona suspendovana!?

Dodik je nezadovoljan grupom opozicionih poslanika, čak kritikuje narod koji je glasao za njih i traži da drugi put bolje razmisle koga će poslati u parlament! O more, o tempora! Pored toga slobodni mediji, koje Pregalac i tirjanin ne kontroliše, za njega su veliki problem pa je dosta vremena ponovo posvetio napadima na BN televiziju. Velika varalica, lažov, prevarant i manipulator toliko je srastao sa svojim lažima i imaginarnim svijetom koji je stvorio za sebe i svoje najbliže, da tvrdi kako BNTV i njegovi kritičari stalno lažu a samo on pravednik svjedoči istinu kako smo najbolji, najstabilniji, najjači u Evropi, bolji od Amerike, Rusije i Švajcarske..

Na kraju se samo upitam kako mučenik sam sebi više ne dosadi, skače po svojim televizijama, kako mu se više ne zgadi da kontaminira javnost svojim idiotizmom, lažima, podvalama, obmanama i glupostima?

 

Nebojša Vukanović