palpal

Nikola Marković deklasirao Mila Đukanovića

Glavni urednik najtiražnijeg crnogorskog lista Dan Nikola Marković sinoć je u emisiji Ukrštene riječi na Prvoj TV serijom nezgodnih pitanja deklasirao predsjednika i nekrunisanog kralja Crne Gore Mila Đukanovića, koji se preznojavao jer je uhvaćen u laži.

Nikola je u prvom dijelu emisije „načeo“ i vidno iznervirao Mila serijom nezgodnih pitanja o milionskim kreditima, zalogu tajkuna i kamatama, da bi na kraju emisije  zadao klasičan šah-mat potez Đukanoviću kada ga je uhvatio u laži i pokazao dokumenta, natjerao Milo da prizna da je lagao   i kršio zakon, jer je krio da je preko povezanih lica svoje of-šor kompanije na Kipru.

Nažalost o ovakvim emisijama u Republici Srpskoj samo možemo sanjati, jer Dodik gostuje samo u namještenim emisijama na televizijama koje kontroliše, i gotovo da nema prilike za ovakvo sučeljavanje u uživo programu na nekoj televiziji. Nikola je deklasirao Mila, i pokazao kako treba da rade i ponašaju se pravi novinari, koji treba da tragaju za istinom i bez pardona postavljaju moćnicima nezgodna pitanja, a ne da glume poslušnike i sramote profesiju ulizivanjem, podaništvom i namještenim pitanjima.

 

Nebojša Vukanović