palpal

NEVJEROVATNO PRIZNANJE – Tomašević: skupljam glasove i Đukanoviću i Dodiku!

Ako laže koza, ne laže rog! Predsjednik Udruženja Crnogoraca „Vuk Mićunović“ u Trebinju Neđelko Tomašević danas je, u ekskluzivnoj ispovjesti, priznao da izdaje Pogranične propusnice i skuplja glasove u Trebinju za Mila Đukanovića i vladajući DPS za parlamentarne izbore u Crnoj Gori. Tomašević potvrđuje da svako ko ima Pograničnu propusnicu njegovog Udruženja ne mora imati korona test da bi prešao granicu i u nedelju glasao na izborima u Crnoj Gori, te da u Republici Srpskoj on i njegovo Udruženje Crnogoraca glasaju i lobiraju za SNSD, Luku, Dodika i gradonačelnika Ćurića.

Na ovaj način Tomašević je potvrdio da je apsolutno tačno sve što sam juče objavio, te da je SNSD iznio grube laži i neistine u svom Saopštenju, iznoseći sramne i lažne optužbe na moj račun jer sam ih uhvatio u prljavom poslu, da Dodikovi aktivisti skupljaju tajno glasove u Hercegovini za DPS i Mila Đukanovića.

Pogledajte ekskluzivnu i nevjerovatnu ispovjesti Neđeljka Tomaševića u kojoj detaljno govori o saradnji sa režimom Mila Đukanovića i Milorada Dodika, kako dobija novac od njih kako bi vrbovao ljude i prikupljao glasove….

Nadam se da će Luka odgovoriti na svjedočenje svog aktiviste Tomaševića i podnijeti ostavku zbog laži, izdaje i tajnog lobiranja i saradnje SNSD-a sa DPS-om i Milom Đukanovićem….