Невиђена брука СРНЕ и РТРС-а

Данас је у 85-ој години живота у Београду преминуо Предраг Живковић Тозовац, познати пјевач и доајен народних пјесама и музике. Нека је покој души Тозовцу, али се стидим и осјећам нелагоду кад видим како бескрупулозне медијске хијене и улизице користе овакву вијест и преминуле како би се непримјереним извјештавањем додворили моћницима и својим менторима.

Уз вијест о смрти Тозовца, Новинска агенција СРНА објавила је слику покојног Тозовца са Додиком, ваљда са намјером да га велича и прикупи додатни поен. Као да је мало што СРНА, РТРС, АТВ и остали сваки дан објаве најмање 10 вијести пратећи лидера СНСД-а у корак, већ морају злоупотребљавати истинске великане и покојне за срамну кампању и промоцију властродржаца.

Медијске хијене и улизице иду толико далеко да уз вијест о смрти Тозовца истичу како је покојник 23.1.2018. године срео Додика у београдском ресторану „Мадера“ и изразио жељу да се случајно фотографишу!

Како знају новинари СРНЕ и РТРС-а када је и како настала фотографија, или им је неко из Кабинета наручио и послао шта и како треба да објаве?

На крају само се упитам стиде ли се медијске хијене и предатори бар по некада задњице кад образа немају?

 

Небојша Вукановић