milos spaic nestao.jpg

Trebinjac Miloš Spaić /23/ nestao je prije nekoliko dana, a slučaj je policiji prijavljen juče oko 15.00 časova, potvrđeno je za TrebinjeLive.info u trebinjskoj Policijskoj upravi.

 

Porodica Spaić moli sve one koji su vidjeli Miloša da to prijave najbližoj policijskoj stanici ili na broj telefona 122, odnosno da kontaktiraju porodicu na jedan od brojeva telefona: +38765/926-142 ili +38766/995-284.

Mladić je visok oko od 175 do 180 cm, težine oko 75 kg, srednje građe, kratke crne kose i smeđih očiju. Na lijevoj ruci sa unutrašnje strane podlaktice ima tetovažu u obliku romba sa natpisom „earth, air, fire, water“, a od ličnih znakova ima mladež na desnom obrazu.

Miloša je posljednji put vidio brat u nedjelju rano ujutro. Kako je radio, često bi se mimoilazio sa ocem i bratom, a a brat je primjetio nestanak i sam ga tražio. Nakon što je uvidio da Miloša ne može da pronađe slučaj je prijavljen policiji.

Nestali mladić voli prirodu i često je išao da kampuje, ali bi se, kaže porodica, uvijek prethodno javio. To ovoga puta nije bio slučaj.

Sa Milošem je nestao i pas, žuti mješanac koji se odaziva na ime Doni, a sa sobom je ponio i narandžasti šator.

Potragu za Milošem već je organizovala porodica.