palpal

Nešićevo predizborno asfaltiranje

Putevi Republike Srpske pretvoreni su u prćiju Nenada Nešića i DNS-a, koji je krenuo u kampanju predizbone kupovine glasova asfaltom. Mehanizacija radi punom parom, a Nešić je napravio spisak aktivista do čijih kuća se dovodi asfalt. Tako su prije nekoliko dana mašine ušle i u dvorište Veljka Stupara, koji je nedavno prešao iz PDP-a u DNS.

 

DNS već 20 godine kontroliše Puteve Srpske, od kako je Marko Pavić u prvoj dodikovoj Vladi bio imenovan za ministra saobraćaja i veza, a Nedeljko Čubrilović za direktora Puteva Srpske. Povremeno su se kadrovi Starca Marka od stotinu ljeta rotirali na funkcijama, ali rezultat je ostajao isti. Potrošili su milijarde maraka a putevi su u katastrofalnom stanju, posebno na istoku Srpske. Brojne afere, propale Željeznice i putna mreža, najbolji su pokazatelj katastrofalnog rada DNS-ovih kadrova i stručnjaka.

Nenad Nešić planira da bude poslanik u Predstavničkom domu PS BiH-a, i u toj namjeri će uspeti ako asfaltne baze i dvorska preduzeća budu radila punim kapacitetom.

Umjesto da budu okosnica razvoja, javna preduzeća su pretvorena u prćije vladajućih stranaka iz kojih moćnici izvlače milione za sebe i Partiju. Partije i partijska korumpirana ska država kao glodari jedu sve pred sobom, i ako ovako nastave od Republike Srpske će ostati samo gola ljuštura bez naroda, privrede i života. Ipak, sve će to narod pozlatiti i na kraju platiti skupu cijenu svoje naivnosti i lakomislenost i.