palpal

Нешићево предизборно асфалтирање

Путеви Републике Српске претворени су у прћију Ненада Нешића и ДНС-а, који је кренуо у кампању предизбоне куповине гласова асфалтом. Механизација ради пуном паром, а Нешић је направио списак активиста до чијих кућа се доводи асфалт. Тако су прије неколико дана машине ушле и у двориште Вељка Ступара, који је недавно прешао из ПДП-а у ДНС.

 

ДНС већ 20 године контролише Путеве Српске, од како је Марко Павић у првој додиковој Влади био именован за министра саобраћаја и веза, а Недељко Чубриловић за директора Путева Српске. Повремено су се кадрови Старца Марка од стотину љета ротирали на функцијама, али резултат је остајао исти. Потрошили су милијарде марака а путеви су у катастрофалном стању, посебно на истоку Српске. Бројне афере, пропале Жељезнице и путна мрежа, најбољи су показатељ катастрофалног рада ДНС-ових кадрова и стручњака.

Ненад Нешић планира да буде посланик у Представничком дому ПС БиХ-а, и у тој намјери ће успети ако асфалтне базе и дворска предузећа буду радила пуним капацитетом.

Умјесто да буду окосница развоја, јавна предузећа су претворена у прћије владајућих странака из којих моћници извлаче милионе за себе и Партију. Партије и партијска корумпирана ска држава као глодари једу све пред собом, и ако овако наставе од Републике Српске ће остати само гола љуштура без народа, привреде и живота. Ипак, све ће то народ позлатити и на крају платити скупу цијену своје наивности и лакомисленост и.