Нервозно писмо Луке довољно говори

Само пар сати након што сам га позвао да изађе у јавност и каже одакле му огроман новац за апартмане и луксузне станове у Београду, Лука Петровић обратио се нервозним писмом покушавајући да се правда тобож насљедством и богатством своје „аристрократске“ породице као да Требињци не знају ко је Лука и његова 128-ица, коју је возио док није постао шеф јавних набавка ХЕТ-а.

Немушто правдање и прича о рођаку који има 4 факултету, насљедству у зграду која је стара годину дана, говори о његовој немоћи јер сам му задао коначан ударац којим почиње крај његове политичке каријера.

 

Лукино писаније преносим у цјелости…

 

 

ВУКАНОВИЋЕВЕ ЛАЖИ, А МОЈА ИСТИНА!

Више пута сам остао имун и поред бројних пресуда на лажи Небојше Вукановића, али његова најновија спиновања и невјероватне патолошке лажи усмјерена су искључиво на грађање његове личности, рушећи тако све око себе.

Више од 70 одсто и очеве и мајчине породице се рађа, живи и ствара у Београду већ 120 година. Моја породица има више кућа, станова и фирми, па чак и Васину улицу у Београду која је у процесу реституције. Лијепо се похвалити и да је најшколованији Србин мој брат од стрица који живи и ради у Београду, а који има завршена четири факултета, два магистарска рада и одбрањене три докторске дисертације.
За све што сам ја урадио нерегуларно треба и да одговарам. Али знам да тога нема у мом животу.

Све у свему, треба имати образа и чувати своје претке и породицу, али и оставити чист образ својој дјеци. Да ли ти имаш образ? Сјећаш ли се почетака своје политичке каријере када си са мном, 2012. године, уз вечеру у „Ћатовића млинима“ договорио не нападање на Доброслава Ћука, а политички напад на сада твог великог пријатеља Славка Вучуревића, о чему постоје и снимци!?
Сјећаш ли се како је НДП из Славковог колосијека прешао на твоју страну!?

Сјети се и Неђа Ћебеџије, твог Бобанца, колико ти је тада искрено помагао, па ми само реци да ли се тако остављају пријатељи и помагачи!?

Исто тако си 2016. године направио нови пакт и пријатељство (послије гађања диктафоном и попијеног маслиновог уља). Само што си тада то урадио са оним кога си нападао – Славком Вучуревићем, покушавајући тако да срушиш мене који сам био кандидат за градоначелника.

Године 2018. си на подмукао начин искористио гласове СДС-а да би добио мандат, уз жељу да градиш искључиво себе а не партију која ти је дала прилику да будеш у Народној скупштини.

Само годину дана касније си на ванредним изборима за градоначелника Требиња у своје политичке играрије покушао да увучеш привредника Родољуба Драшковића око подршке доктору Борјану (послије си и сам признао да си знао да ће изгубити).

И ове 2020. када си увидио да ти слиједи политички суноврат и да немаш ским на изборе 2022. године да на превару освојиш још један мандат, почео си све више и више да измишљаш и спинујеш.

Упиташ ли се понекад када се погледаш у огледало да ли си ти, заправо, највећа политичка проститутка и прелетач на Балкану!? Нажалост, једино здраво што је у теби је
желудац, који треба клонирати јер је све ово успио да свари!

Како је могуће да већина твојих пратилаца на друштвеним мрежама долази из Федерације БиХ!? Јеси ли то и са њима, односно њиховим менторима склопио неки нови дил!? Како је могуће да поред толико најава да ће на листи бити инжењери, архитекте, доктори ниси успио да саставиш цијелу листу за одборнике? Како је могуће да у теби постоји и зера образа ако се сјетимо да си попљувао и српског патријарха, владике, предсједника Србије Александра Вучића, Херцеговце, Требињце, Херцеговце, Бобанце и све оне који те не прате у твом наопаком размишљању!?

Давно сам ти рекао да је паметно да урадиш нешто што ће остати иза тебе (био си на нивоу БХ власти од 2014. до 2018. и на на ниову града од 2014. до 2016). И данас ти предлажем да урадиш, ако ништа друго онда бар пут до Добромира (макар и ручно као наши преци), или ћеш да ти и то уради градска власт!?

Оставио си све оне са којима си кренуо 2012. године, желећи да градиш искључиво свој личност. Ти си једини из наше поносне Херцеговине који својим ријечима каљаш све нас, наше људе у дијаспори и часне претке, а све зарад личне промоције и ега.