Nervozno pismo Luke dovoljno govori

Samo par sati nakon što sam ga pozvao da izađe u javnost i kaže odakle mu ogroman novac za apartmane i luksuzne stanove u Beogradu, Luka Petrović obratio se nervoznim pismom pokušavajući da se pravda tobož nasljedstvom i bogatstvom svoje „aristrokratske“ porodice kao da Trebinjci ne znaju ko je Luka i njegova 128-ica, koju je vozio dok nije postao šef javnih nabavka HET-a.

Nemušto pravdanje i priča o rođaku koji ima 4 fakultetu, nasljedstvu u zgradu koja je stara godinu dana, govori o njegovoj nemoći jer sam mu zadao konačan udarac kojim počinje kraj njegove političke karijera.

 

Lukino pisanije prenosim u cjelosti…

 

 

VUKANOVIĆEVE LAŽI, A MOJA ISTINA!

Više puta sam ostao imun i pored brojnih presuda na laži Nebojše Vukanovića, ali njegova najnovija spinovanja i nevjerovatne patološke laži usmjerena su isključivo na građanje njegove ličnosti, rušeći tako sve oko sebe.

Više od 70 odsto i očeve i majčine porodice se rađa, živi i stvara u Beogradu već 120 godina. Moja porodica ima više kuća, stanova i firmi, pa čak i Vasinu ulicu u Beogradu koja je u procesu restitucije. Lijepo se pohvaliti i da je najškolovaniji Srbin moj brat od strica koji živi i radi u Beogradu, a koji ima završena četiri fakulteta, dva magistarska rada i odbranjene tri doktorske disertacije.
Za sve što sam ja uradio neregularno treba i da odgovaram. Ali znam da toga nema u mom životu.

Sve u svemu, treba imati obraza i čuvati svoje pretke i porodicu, ali i ostaviti čist obraz svojoj djeci. Da li ti imaš obraz? Sjećaš li se početaka svoje političke karijere kada si sa mnom, 2012. godine, uz večeru u „Ćatovića mlinima“ dogovorio ne napadanje na Dobroslava Ćuka, a politički napad na sada tvog velikog prijatelja Slavka Vučurevića, o čemu postoje i snimci!?
Sjećaš li se kako je NDP iz Slavkovog kolosijeka prešao na tvoju stranu!?

Sjeti se i Neđa Ćebedžije, tvog Bobanca, koliko ti je tada iskreno pomagao, pa mi samo reci da li se tako ostavljaju prijatelji i pomagači!?

Isto tako si 2016. godine napravio novi pakt i prijateljstvo (poslije gađanja diktafonom i popijenog maslinovog ulja). Samo što si tada to uradio sa onim koga si napadao – Slavkom Vučurevićem, pokušavajući tako da srušiš mene koji sam bio kandidat za gradonačelnika.

Godine 2018. si na podmukao način iskoristio glasove SDS-a da bi dobio mandat, uz želju da gradiš isključivo sebe a ne partiju koja ti je dala priliku da budeš u Narodnoj skupštini.

Samo godinu dana kasnije si na vanrednim izborima za gradonačelnika Trebinja u svoje političke igrarije pokušao da uvučeš privrednika Rodoljuba Draškovića oko podrške doktoru Borjanu (poslije si i sam priznao da si znao da će izgubiti).

I ove 2020. kada si uvidio da ti slijedi politički sunovrat i da nemaš skim na izbore 2022. godine da na prevaru osvojiš još jedan mandat, počeo si sve više i više da izmišljaš i spinuješ.

Upitaš li se ponekad kada se pogledaš u ogledalo da li si ti, zapravo, najveća politička prostitutka i preletač na Balkanu!? Nažalost, jedino zdravo što je u tebi je
želudac, koji treba klonirati jer je sve ovo uspio da svari!

Kako je moguće da većina tvojih pratilaca na društvenim mrežama dolazi iz Federacije BiH!? Jesi li to i sa njima, odnosno njihovim mentorima sklopio neki novi dil!? Kako je moguće da pored toliko najava da će na listi biti inženjeri, arhitekte, doktori nisi uspio da sastaviš cijelu listu za odbornike? Kako je moguće da u tebi postoji i zera obraza ako se sjetimo da si popljuvao i srpskog patrijarha, vladike, predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, Hercegovce, Trebinjce, Hercegovce, Bobance i sve one koji te ne prate u tvom naopakom razmišljanju!?

Davno sam ti rekao da je pametno da uradiš nešto što će ostati iza tebe (bio si na nivou BH vlasti od 2014. do 2018. i na na niovu grada od 2014. do 2016). I danas ti predlažem da uradiš, ako ništa drugo onda bar put do Dobromira (makar i ručno kao naši preci), ili ćeš da ti i to uradi gradska vlast!?

Ostavio si sve one sa kojima si krenuo 2012. godine, želeći da gradiš isključivo svoj ličnost. Ti si jedini iz naše ponosne Hercegovine koji svojim riječima kaljaš sve nas, naše ljude u dijaspori i časne pretke, a sve zarad lične promocije i ega.