palpal

Немоћ мучког провокатора

Читајући  објаве усхићеног ген-сека Партије како се хвали и поноси својим подмуклим активностима, сјетио сам се Здравка Мамића који је у својим необичним јавним наступима новинаре и критичаре називао мучким провокаторима. Невјероватно је колико је Биједник фрустриран, немоћан и јадан, упркос милионима и силним функцијама, те како има лудачку потребу да своју немоћ јавно показује. Ако сам „Губитник“ зашто сам му опсесија о којој стално пише и говори, и зашто као мачка гребе око мене и троши огромне ресурсе не би ли нашао неког ко би ме напустио?

Само пар минута након што су дворски портали синхронизовано објавили вијест како је Јован Милинић именован за предсједника Градског одбора  ДЕМОС-а у Требињу, ген-сек се огласио како би написао како „Губитник“, тобоже остаје сам јер људи спознају какав сам. Биједник се мјесецима безуспјешно труди да нађе неког са Листе за правду и ред ко би због неког личног интереса могао да нас напусти, како би политичком корупцијом спиновао јавност и причао о расулу, али није могао наћи никог.

Сада већ давне 2014. године, на парламентарним Општим изборима, Јован Милинић није учествовао у кампањи Листе за правду и ред, јер се није слагао са мојим концептом нестраначке Листе, нити је некада био кандидат на нашој Листи. Његова сестра је била кандидат на Листи социјалиста на посљедњим локалним изборима прије пола године, логично да је њу подржавао и за њу гласао, па не знам због чега Несретник и Биједник сада ликује и тврди „да остајем сам“? Тачно је да се Јован и ја познајемо од 2012. године, када се прикључио мојој кампањи за градоначелника својом вољом, без било каквог обећања, дила или притиска, и слободно може политички да ради шта хоће јер ми нисмо СЕКТА која људе уцјењује и држи у заточеништву као робље. Ми смо група слободних људи, окупљена око идеје и идеала да скинемо ланце, заведемо правду и ред, и знај да су поуздани и часни људи, на које се у сваком тренутку можеш ослонити и низ конопац спустити у јаму, непроцјењиво богатство. Управо такви су ми сарадници, пажљиво сам их бирао, ставио на Листу, те имао као посматраче и чланове Бирачких одбора и на њих сам поносан јер су искрени и поуздани сарадници непроцјењиво благо!

Тек кад изгубиш власт Биједниче, кад ти најближи забију нож у леђа како би спасили своју главу, схватићеш шта значи поуздан човјек, колико су паре и функције пролазне и небитне јер ти не могу гарантовати спокојство, мир и слободу, а ја ти гарантујем да нема тих пара којима ћеш избјећи правду и купити слободу кад се све окрене, а само закон и правда морају бити освета.

Ми идемо горе, ти све брже тонеш и само је питање дана, Боже здравља, када ће се све преокренути. Знај да ћу бити толико частан да ти, упркос свему, обезбиједим право на правично суђење и нећу те прогонити монтираним кафкијанским процесима као ти мене, скупа са својим скутоношама, купујући наклоност корумпираних кадија.

П.С. Јесте да је маргиналац, проваљен и потпуно небитан, да је свима давно показао своје право лице, али морам због изразите подмуклости посебно поздравити  и „честитог“ опозиционара Слоба Шарабу, који је сада на задатку Службе у ДРПОС-у, и који са Луком договара подмукле активности. Да није било мене не би он и НДП добили 3 одборника 2012. године, а прије и послије тога није имао ниједног, и не би било прилике за трговину, али на крају ће све да дође на своје!

Нека буде борба непрестана, до коначне побједе!

 

Небојша Вукановић