palpal

NEEEEVJEROVATNOOO – pilot Vlade za Ginisa, za dan obišli pola Evrope

Pa stvarno informacija za Ginisovu knjigu rekorda i rubriku vjerovali ili ne! Avion „Cesna C 500 sitistejšn“ Vlade Republike Srpske registarskih oznaka E7 – SBA danas je obišao pola Evrope, bar južne, bez pretjerivanja. Vladina „cesna“ sinoć je doletjela iz Beograda na Aerodrom Mahovljani kod Banjaluke i Laktaša, a danas su piloti zaradili nevjerovatnu dnevnicu.

Jutros oko 6 časova „cesna“ je sa Mahovljana poletjela za Skoplje, gdje je sletila u 6.59č,  i nakon sipanja goriva kratko zadržala i poletjela na ostrvo Mikonos, na koji je sletila u 8.45 časova. Ubrzo je vladin avion poletio za Beograd, gdje je samo pokupio putnike, nasuo gorivo i poletio za Solun.

 

Poslije Soluna odletio je za Sarajevo, pokupio putnike i prebacio ih do grčkog ostrva Krf. Na kraju uzbudljivog dana avion je poletio sa Krfa za Banjaluku, gdje je sletio upravo, nešto poslije 20 časova.

Ne znam ko su piloti, ali svaka im čast jer od jutros nisu stali, a bilo bi dobro saznati koja su putnici i koja je domaća vlastela odletjela iz Banjaluke, Beograda i Sarajeva za Mikonos, Krf, Solun i druge destinacije da se odmori.

Čudio sam se naivno što naši političari otimaju i šta će im milioni, ali kad vidim tempo života ne čudim im se, stvarno treba biti multimilioner pa živjeti ovako na visokoj nozi, a lako je kad narod sve plaća, direktno ili indirektno.