palpal

Nedolični ispadi Jelene Pi K. u Beogradu

sajam5.jpg

Nedolični ispadi Jelene Pi K. u Beogradu

Nekako smo se navikli na nepristojno bahato ponašanje i nedolične ispade vladajuće bulumente kod kuće, ali je za očekivati da se tokom kratkih i rijetkih izleta van Hercegovine malo strpe i upristoje kako ne bi širili loš glas i sramotu. Umjesto da Sajam turizma u Beogradu bude prilika za promociju našeg grada, nedostojni su nas osramotili nepriličnim napadima na naše ugledne ljude koji trenutno žive u Beogradu. Tako je lažni vodič, novinar, nesuđeni energetski odbornik i Lukin cenzor Glasa Trebinja Jelena Pi K. bez povoda na štandu napala kolegu novinara Trifka Ćorović, uglednog Hercegovca koji svojim volonterskim i pregalačkim radom dugi niz godina promoviše Hercegovinu i pomaže rad naših udruženja u Beogradu i Srbiji. Umjesto da se srdačno pozdravi sa kolegom koji je došao do štanda Turističke zajednice Trebinja kako bi napravio promotivnu priču za svoj portal Slobodna Hercegovina, Nedostojna i Nevjerna Jelena Pi K. je grubo pred ljudima izvrijeđala Ćorovića koji je ostao zapanjen kada je na pruženu ruku dobio odgovor „Ljuta sam, šta si u kampanji pisao…PPSSTT, da nisam čula nijedne, ti ima ovdje samo da ćutiš ..“

Glumeći kao njen poslednji šef Laki neku lažnu silu i gestapovca, krhka, lažljiva i Nevjerna Jelena Pi K. okomila se na Ćorovića koji nikada nije pisao o političkim temama i aferama. Prisutni su po starom hercegovačkom običaju mudro ćutali i nijemo posmatrali izlive bijesa Nedostojne i Nevjerne Jelene Pi K.
Ćorović se na svom sajtu nikada nije bavio političkim temama već je svojim tekstovima promovisao Hercegovinu, istoriju i slavne pretke, pa Nevjerna Pi K. ne samo da nije imala nijedan razlog da ga javno izvrijeđa i ponizi, već je trebala da ga ugosti sa najvećim poštovanjem. Iz statusa na FB urednika Slobodne Hercegovine saznali smo da je njegov najveći grijeh što je samozvanoj “najpopularnijoj blogerki” zamjerio što je neku fotografiju sa njegovog sajta potpisala kao FOTO GUGL.

Jelena Pi K. je klasičan primjer poslušnog bota podanika koji se neprekidno duboko zavlači moćnijim iznad sebe, a svoje frustracije i poniženja pokušava liječiti na nekim koga smatra nezaštićenim i slabim, ukoliko dođe u priliku da iskali svoj bijes. Napadom na Ćorovića, koji zbog pristojnosti i kućnog vaspitanja nije uzvratio Nevjernoj i Nedostojnoj na pravi način, Jelena Pi K. željela je okupljenima demonstrirati lažnu moć neposredno uoči dolaska svog šefa Lakija Petrovića sa svojom porodicom, koja je nažalost činila delegaciju grada Trebinja.

Suvišno je trošiti riječi na Nedostojne koji nisu vrijedni da se mastilo umoči u pero. Jelena Pi K. je fenomen koji je sa tri partijske knjižice učestvovala na javnoj licitaciji za liste SDS-a, PDP-a i SNSD-a, i na kojoj je po običaju funkcijom u HET-u pobijedila ponuda Tender-efendije. Kao vođa SNSD-ovih botova (zahvaljujem se SNSD-ovcima koji su nam poslali nikove kojim je komandovala prostačkim izlivima fekalija na društvenim mrežama i lokalnim portalima), nesuđeni energetski odbornik Jelena Pi K. je kontaminirala net najogavnijom prljavom kampanjom kako bi stekla povjerenje novog šefa Lakija u pokoravanju Trebinja. Lažni vodič i novinar fenomen je i po činjenici da se vodi kao radnik HET-a gdje prima platu, ali obavlja partijski zadatak glavnog Berijinog cenzora u Glasu Trebinja.

I Berija, i familija, kumovi, Nedostojna i Nevjerna će jednog dana završiti gdje im je i mjesto, na đubrištu istorije, ali je red uputiti iskreno i javno izvinjenje našem Hercegovcu na privremenom radu u Beogradu. Ne treba očekivati da će neko od odgovornih skrenuti pažnju Nedostojnoj Pi K. na nedolično ponašanje, jer se svi u Crvenoj sekti ponose primitivizmom i bahatošću, ali se nadati da će Nevjerna prestati da glumi Beriju i Krcuna, i da će na nekom narednom izletu van naše male regije povesti malo više računa o svom ponašanju o ophođenju prema ljudima na javnom mjestu.

Nebojša Vukanović