Наставља се судски прогон, блокаде и пљенидбе

Дрскост и безобразлук требињских кадија прелази све границе, а судски прогон се наставља. Иако сам Љубу Вуковићу платио све трошкове душевних болова, суђења и вјештачења са каматама, иако сам платио и 1000 марака додатне казне јер нисам упутио адекватно извињење по оцјенама требињских кадија, прогон и бесмислено кажњавање се наставља. Као легалиста који поштује државу, али не корумпиране кадије, плаћам све казне и пресуде и поступам по одлукама, иако су срамне и бесмислене, сулудо кажњавање се наставља.

Мара Милидраговић је донијела нови „Закључак“ којим се изриче нова казна од 1 500 марака, на Захтјев Љуба Вучковића и његовог адвоката Југа Милановића,  а на њен Закључак немам право Жалбе. Милидраговић је већ Рјешењем блокирала претходну плату у износу од 1000 марака у корист Љуба Вуковића, те донијела друго Рјешење о принудној наплати  у износу од 29 500 марака, а са последњим „Закључком“ укупно ме је оглобила са 32 000 марака за само мјесец дана!?

Срамни организовани прогон недостојних кадија и слуга режима се наставља, а изјава Илије Таминџије на последњој сједници Народне скупштине РС да ја немам пара да плаћам судске пресуде и пита се одакле ми новац да извршавам пресуде јасно говори о намјерама и организованости режима да ме финансијски исцрпе, уз подршку контролисаног правосуђа, како би одустао од указивања на девијације и друштвене проблњме. Срамно је што правосуђе, судови и тужилаштва, умјесто заштите прогоне грађане, штитећи и амнестирајући преступнике, и што својим понашањем показују да су продужена рука режима.

Могу како хоће али неће докле желе!

 

Небојша Вукановић