palpal

Naslovna šesti dan

Malo ko me je tako uporno i snažno promovisao, kao što to radi Herceg televizija, pa se moram i ovako javno zahvaliti Lukinom skutonoši Đorđu dr Bjelakoviću, direktoru, glavnom i odgovornom uredniku Herceg televizije, na besplatno marketingu. Nedavno objavljena fotografija vrha Partije u društvu sa sivom emenencijom, Grigorije, Luka, Miko, Mišeljić, Šupić i Bjelaković, najbolje govori o objektivnosti i nepristrasnosti jedine hercegovačke televizije.

Punih 6 dana prva sam, naslovna i izdvojena vijest na sajtu Herceg televizije,  što je ruku na srce prvoklasna promocija. Bjelaković je objavio Lukino Saopštenje, koje je lažno potpisano kao stav Saveza hercegovačkih opština, navodeći da nisam Srbin, Hercegovac i patriota. Ipak komentari čitalaca pokazuju da se više teško može manipulisati narodom. Svi komentari, osim jednog vladinog službenika, pružili su mi podršku oštro kritikujući Luku, čak na stranici koju oni kontrolišu, što je pokazatelj kakvo je pravo raspoloženje javnosti.

 

 

Toplo preporučujem Luki i profesoru Bjelakoviću da nastave istim tempom, svakodnevno me napadaju na svojim medijima, jer što su napadi jači to je moja popularnost veća. Ukoliko žele mogu me pozvati da kod njih gostujem uživo na Herceg televiziji, nek sva oružja i snage isukaju i u mene upere, vrlo rado i da zadovoljstvom ću se odazvati svakom pozivu.

 

Nebojša Vukanović