Након снажног напада сајт небојшавукановић.инфо опет у функцији

Нешто иза 12 часова почео је снажан хакерски удар на сајт „небојшавукановић.инфо“ због чега цијело поподне нисмо били доступни, или је био јако отежан приступ сајту. Напад још увијек траје, хиљаде посредника са посебних ИП адреса из Кине, Литваније, Украјине, Русије бомбардује сервер, па је приступ сајту повремено успорен, али су последице главног удара отклоњене. Нажалост због пада сервера још неки сајтови нису били у функцији, па се извињавам онима који су колатерално имали проблеме, а захваљујем ИТ стручњацима који су се ангажовали да се последице напада отклоне.              

Случајно или не, хакерски напад је услиједио након текста о браћи Мастиловић и фирми „Софтико“ која израђује софтвере и одржава сајтове за Луку, градску управу и јавне установе. У сваком случају никакви напади неће ме омести да јавности и даље саопштавам истину, документе, закулисане мутне радње моћника у Републици Српској.

Крајем прошле године десио је сличан напад који је уништио стари сајт и дио базе података, а прије 3 године такође је мијењана цијела платформа и сервер. Ипак, џаба кречите….

 

Небојша Вукановић